Hirdetés
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- E-book olvasók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Mini-ITX
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Wow, köszönöm szépen
Most már megjelent a "Mobil" ezeknél is.
Ha jól emlékszem, én a címtárból a "Tegye a kezdőképernyőre" opcióval próbálkoztam. Ha valakinek viszont így kellene (egy névhez tartozó több telefonszám közül nem mindig ugyanazt a számot akarja hívni, és nem akar híváslistában vagy címtárban keresgélni, hanem a főképernyőn rábökve 2-3 telefonszám (mobil, vezetékes, munkahelyi, stb.) közül kiválasztani), akkor ez a jó megoldás erre.
Még egy kérdés: a "Wi-Fi alvó mód bekapcsolása". Többször próbálgattam állítgatni, de nem igazából jövök rá. Ugye 3 lehetőség van: Mindig, Csak ha csatlakoztatva van és Soha (növeli az adatforgalmat). Ez utóbbi van most beállítva, és úgy veszem észre, hogy ha töltőn van, akkor megtartja a wifit, ha nincs töltőn, akkor eldobja és amikor felélesztem a képernyőt, akkor rákeres, majd ha talál, csak akkor csatlakozik rá (illetve azt mondom, hogy egyszer így működik, máskor meg jól és nem tudom melyiket miért csinálja). Én meg azt szeretném, ha alvó módban is működne, megkapnám az e-maileket és jelezne nekem a beérkezettek esetén. De ugye ez most nem működik. Először azt hittem, fordítási hiba, és próbálkoztam a "Mindig" opcióval, hátha félrefordították, és úgy értette a fordító, hogy alvó módban a wifi mindig be legyen kapcsolva, de a kívánt opciót azzal sem értem el. Meg a "növeli az adatforgalmat" is arra utal, hogy az kellene nekem (ilyen akksi mellett ki nem sz*rja le azadatforgalmat
), de nálam nem működik állandóan. Kinek mi a tapasztalata ebben a kérdésben? Nem rootolt B221-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - 85%
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Most már megjelent a "Mobil" ezeknél is.
), de nálam nem működik állandóan. Kinek mi a tapasztalata ebben a kérdésben? Nem rootolt B221-em van.