Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Képzeld a minap telepítettem egy x2 5600+-os gépet. XP és az alap driverek után fetoltam neki az MPC-HC-át és akadt rajta a Dr. House Xvid! A te logikád szerint akkor szar a vas mert még az xvid-et sem viszi? A logikád erősen hibás! A player a saját codekével nem bírt vele. Feldobtam a legújabb k-lite csomagot, de nem úgy mint a vak borjú hanem erősen tweakelve és az ffdshow már tete is a dolgát.
Az pedig elég erősen User error ha valakinek egy 1080p-s mkv szaggat a 4850e-n. Vagy beállítás vagy szar a film. Nincs olyan normális 1080p-s mkv amit ne lehetne lejátszani vele. Ami nem normális azt pedig erősebb gépekkel is művészet. Ha valaki belefut egy szarba az keresse meg a filmet egy másik RIP csapattól. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Windows 10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Ulefone Armor 33 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest