- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
válasz
kirkri #37264 üzenetére
Közben rájöttem, utánajártam, meg kiderült a telefon sem tökéletes. Az volt az effekt, hogy nem lehet feloldani a billentyűzetet, mert rögtön android.com.systemui leáll.
Kapott egy teljesen szűz Cyanogenmod 11-et fél órája, full wipe-pal előtte és ugyanazt csinálja.
Egy lépést hagytam ki, nem flasheltem boot.img-t fastbootban, mert nincs a gépemen hozzá driver, meg hülye is vagyok őszintén.Ennek a lépésnek a kihagyása okozhatja ezt a problémát?
Bocs a noobságért és köszi a választ -
Csari93
aktív tag
Sziasztok, gyors kérdésem lenne
Egyik haverom One X-ére egy-két éve raktam Cyanogenmod nightly-t, most eladáshoz szeretne gyári szoftvert.
Nem akarom bonyolítani a dolgot, a HTC gyári PC-s programja képes rárakni a legfrissebb gyári droidot?Köszi szépen előre is!
-
Csari93
aktív tag
Haló, újra én.
Amit tettem:
Wipe data - wipe cache partition - wipe dalvik cache
Install CM11
Install gapps
Fastboot flash boot.img (cmd-ben c:\...\ flash boot boot.img)
com.android.system hibaMit tudok tenni? Rosszul flashelem a boot.img-t? Ha JB-t teszek fel, az felmegy?
Segítséget megköszönök -
Csari93
aktív tag
Sziasztok!
One X-em van, CM11 Nightlyval, a mai frissítés után a telefonom használhatatlan, folyamatosan com.android.phone crashel, ha leokézom, félmásodpercre rá újra kidobja.
Teljes wipeoltam, ráraktam újra a CM11-et, és szintén.
Volt egy backupom, visszaállítottam, most épp el sem indul a telefon.
Segítsetek légyszi: mit tegyek vele, mi baja van? xda-n cm 11-ről cm11-re való telepítésnél boot.img flashelést ír, ez fontos? nem szeretem a fastbootot, és elindul nélküle csak kidobja a com.android.phone-t..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest