- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rígel
őstag
válasz fravik #19561 üzenetére
Simán belefér, ahhoz képest hogy mekkora a kijelezője, a telefon nem túl nagy. Nekem előtte DHD-m volt, nem is éreztem a telefon fizikai méretei közti különbséget, a kijelző közöttit annál inkább. Kecses, könnyű, méretével semmi probléma, mindenütt elfér, ahová az ember telefont szokott tenni.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz fravik #19561 üzenetére
Gondolom tetszenek a telt színek, erre gondolsz...Válaszd majd ki a kedvenc háttérképed, rámész, hogy szerkesztés és feljebb húzod a telítettséget...ennyi...mivel én Nova-t használok, az appdrawerben is teltek a színek.
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
kdava
csendes tag
válasz fravik #19587 üzenetére
Az a lényeg, hogy észrevettem tegnap (másfél-kéthetes a telefon), hogy fent a HTC felirattól jobbra be lehet nyomni az üveget kicsit, mintha valami vatta lenne alatta. Első ránézésre nem látszik, mert nagyon kicsit jön csak ki. Ha oldalról megnézem, látszik, hogy az üveg előrébb van kb. egy milliméterrel, mint az előlap. Mivel a bal oldalon nem jön ki az üveg, így könnyen össze lehet hasonlítani, hogyan is kéne állnia. Ezen kívül, ha végighúzom az ujjam az üveg szélén, érezni egy enyhén éles szélt, amit nyílván nem kéne érezni, látszik hogy annak bent kéne lenni a foglalat által rejtve. Magyarul kijjebb van az üveg a foglalatból és van egy kis mozgástere, aminek nem kéne lennie. Remélem érthető voltam A lényeg, hogy mielőtt megvennéd, nézd meg alaposan az üveget, finoman nyomkodd meg és ellenőrizd le, hogy biztosan illeszkedik e a foglalatába. Bár én nem néztem meg ennyire, szinte biztos vagyok benne, hogy vételnél még nem volt ilyen...
-
Pistakiss
őstag
válasz fravik #19587 üzenetére
Háát!
"Aki fél, az ne menjen ki a háztetőre, mert elüti a villamos!""Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Checco
csendes tag
válasz fravik #19823 üzenetére
Szerintem mást nem nagyon tudsz tenni, mint várni arra - én legalábbis tegnap voltam t-mobile-ba és elvileg már csak egy pár darab van nekik, nem is tudtam venni mert ott már készleten sem volt Ráadásul azt javasolták vegyek SGSIII-at mert az jobb
A One X+ -ban pedig az aggaszt engem, hogy a mobilarenás teszten azt írták laggol, ami eléggé indokolatlan egy ilyen telefonnál...
HTC One X
-
Pistakiss
őstag
válasz fravik #20504 üzenetére
Háát!
Én pont ilyen hiba miatt szervizeltettem a HOX-mat, 3x-i visszaküldés után csere volt, nem voltak képesek hibátlanul megjavítani. A mostaninál nincs ez a hiba!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz fravik #20508 üzenetére
Háát!
Miért, Te hány hibára kérdeztél rá? Az egyik kérdésedre, ami nem hiba, megkaptad kétszer is, mástól, a választ, tehát én csak egy hibára válaszolhattam, a kijelző ropogására, elállására.! Legközelebb gondolkoznod is kellene, mielőtt leírsz valamit, mert így nem nagyon fognak segíteni, ha többször is visszakérdezel!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
kox2
csendes tag
válasz fravik #20705 üzenetére
Üdv!
Én is a kijelző illetve a design (fehér) miatt döntöttem e mellett és egyáltalán nem bántam meg.
Nyomogattam ismerősöm S3-át is. JB ugyanolyan gördülékeny mindkettőn. HOX-ot használva, nekem zavaró volt a Pentile kijelzője...
De ez tényleg szubjektív.
Ha tudod, nyomogasd meg mind a kettőt.
Üdv -
kosturica
őstag
válasz fravik #23273 üzenetére
Itthon is lehet luri bármi.
Írj a fickónak, hogy küldjön egy működőt, vagy adja vissza a pénzt. Ha nem hajlandó ezekre, akkor adj neki egy negatív feedback-et, azt nagyon nem szeretik!
tgb! Több száz tranzakcióm van az Ebay-en és azt kell mondanom, hogy kevés százalékban fordult elő problémás eset. Ott is majd mindegyik orvosolva lett. Mindig megnézem vásárlás előtt a fickó megbízhatóságát. Ez a titok!!![ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
kirkri
addikt
válasz fravik #23273 üzenetére
Én gyárit vettem hihetetlenül jó áron Tudom, hogy az eBay-en nem mindig gyári az ami annak van hirdetve, de volt itthon egy telefonhoz adott bontatlan csomagolású töltőm és még a puha zacsi is teljesen megegyező anyagú az eBay-en vásárolttal. Bár most nem látom, hogy hirdetne (feketét is árul folyamatosan) de érdemes lehet rákérdezni.
21 éve a Prohardveren! ™
-
válasz fravik #23989 üzenetére
Szerintem a Zoe bár nagyrészt szoftveres okosságokat tartalmaz, de a fejlesztett imagechip-hez lesz kötve 1-2 funkciója így kicsit kételkedem benne, hogy 100%-ban megkapná másik készülék.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
lcee79
őstag
válasz fravik #24448 üzenetére
Ha ott vannak a képek akkor miután belépsz magától újra beszkenneli, csak eltelik egy kis idő... Ennyi
(#24447) Tyer: Köszi, képek alapján ennek tűnik valóban...
Más launchert még nem használtam sense jó, csak néha ez az átlátszó dolog nekem is hiányzik...Kíváncsi vagyok, ha megkapjuk a sense 5-öt milyen lesz...
Végül is megjelenésben teljes lesz szerintem[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
LouiS22
veterán
válasz fravik #30612 üzenetére
Törekedni kell az x napon belüli javításra. Vagyis nem szentírás, ha 2 hónapig csinálják, akkor addig. Ugyanígy: nincs jogszabály arról, hogy neked cserekészüléket KÖTELESEK biztosítani.
Sokkal jobban jársz, ha egyenesen a szervizbe viszed, a szolgáltatók batchban továbbítják a készülékeket és így is kapják vissza (mert értelemszerűen irreális költséget jelentene darabonként továbbítani egy-egy telefont).
Sok sikert a várakozáshoz.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Márkosz
tag
válasz fravik #30846 üzenetére
[HTC__032]-re megjött, az enyém T-Mobile-os!
Köszi HTC!Tényleg a konkurens Samsung Galaxy S3 megkapta már a 4.2.X-et? Mert azt tudom, hogy az LG Optimus 4X HD még nem és valószínű, hogy meg se kapja..
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
ferob
őstag
válasz fravik #32362 üzenetére
Valóban változott a készülékház anyag a telefon megjelenése óta, de szerencsére jó irányba, mert kevésbé tapad meg rajta a szennyeződés és azt is könnyebb eltávolítani róla.
(#32356) lcee79: Ha a bevezetett OpenGL ES 3.0 támogatásra gondolsz a 4.3 kapcsán, akkor amennyire én tudom a Tegra 3 nem OpenGL ES 3.0 certified, így ebből a szempontból kár várni a frissítést.
Többieknek, akik érdeklődnek az OpenGL ES 3.0-ról, azoknak érdemes ezt és ezt olvasgatni.[ Szerkesztve ]
-
-
No1joepapa
csendes tag
válasz fravik #33885 üzenetére
.. Nem tudom de a frissítés óta nem megy semmilyen körülmények között,,, tök mindegy mennyi fény van.. (egyáltalán.. ha világos van ha sötét)
Nem hinném pedig,hogy fizikai probléma mert a frissítést megelőzően ment azóta viszont semmi.
És elég zavaró sötétben., hogy nem látom.
Próbáljak gyári visszaállítást?Köszönöm a segítséget!
-
kirkri
addikt
válasz fravik #35587 üzenetére
Nincs értelme cseréltetni egyelőre.
(#35585) Pob20: Működnie kellene az új kijelzőnek rendesen, mert annak nincs rá hatása, hogy nem azonnal cserélted ki, hanem csak pár hónap múlva. Egy másik, jól működő kijelzővel kellene kipróbálni, hogy azzal is produkálja-e a hibát.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
ferob
őstag
válasz fravik #35818 üzenetére
Mindenképp próbáld meg visszaállítani a gyári beállításokat, de félő, hogy ez sokat nem fog segíteni rajta, mert valószínűleg nem szoftveres eredetű a probléma.
Ha a leeséstől elrepedt a digitizer, akkor azért érhette elégséges behatás a telefont, hogy hardveres hibája legyen.
-
fravik
tag
válasz fravik #35818 üzenetére
Sziasztok,
a probléma hegyek folytatódnak (részletek a hozzászólásban, amire válaszoltam)... ezek szerint az a leejtés nem csak a kijelzőben okozott kárt...
Mostanában már szimpla böngészésnél, chatelésnél is előfordult a fagyás, ami után szinte nem is lehetett életre kelteni a telót, mert azonnal megfagyott, ahogy betöltődött a rendszer. Aztán egy darabig megint jó volt, majd újra.
Ma úgy döntöttem, hogy csinálok egy FR-t. Le is mentettem mindent, majd elindítottam a resetet. Egy darabig okés volt, majd szerintem lefagyott - nem mozgott a kis ikon -, mert egy idő után kikapcsolt magától. Ekkor megpróbáltam még egyszer, csak most a lefele hangerő + bekapcsoló gomb kombóval. Ekkor sikerült szerintem már a reset, el is indult a rendszer, majd a kezdőképernyőnél lefagyott. Ezután kikapcsoltam, azóta nem tudom bekapcsolni sehogyan sem. :'(
Ez így szerintetek K.O.? Hogy lehetne működésre bírni? Ugyebár akksi kivétel nem játszik, a gombokkal meg már szórakoztam eleget. Valami ötlet esetleg?
Szerencsémre van biztosítás rajta, csak félek, hogyha be sem tudom kapcsolni, akkor azt mondják, hogy erre nem fizet a biztosító és buktam a biztosítási díjakat is és még a telót is kb.
Holnap mindenesetre elviszem a T-hez, hogy adják le szervízbe, sajnos arra most nincs időm, hogy kimenjek Budaörsre. Meglátjuk mit szólnak mindehhez."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
fravik
tag
válasz fravik #36063 üzenetére
Bocsi, lejárt a szerkesztési idő.
Azt elfelejtettem, hogy sikerült lefotóznom és levideóznom a jelenséget, sőt, egy olyan képet is csináltam, ahol a felső sávban zöld pöttyök jelentek meg. Ez LCD hibára utal, nem? Csalódtam..."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
kirkri
addikt
válasz fravik #36218 üzenetére
Logisztikai problémára hivatkoztak. Szerintem valaki elfelejtette betenni a megfelelő csomagba a telefonomat, és egészen a harmadik hétig ott dekkolt valahol, amikor is telefonáltam, hogy szeretném már visszakapni, ugyanis a leadáskor kapott papíron két hét szerepelt határidőnek. A VsData által adott papírokból nekem nagyon ez jött le.
Azt eddig is tudtuk, hogy a szolgáltatós út a leglassabb, a Smartshop-ban leadott telefonok eddig két hét alatt mindig visszajöttek.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
ferob
őstag
-
kirkri
addikt
válasz fravik #36963 üzenetére
Igen, ez sajnos alaplap cserés.
Addig sikerült eljutnom a nyomozásban, hogy egy Panasonic G-szenzor van az alaplapon, de nem sikerült megtalálnom. A One XL panelen megtaláltam a neten, hogy hol van a szenzor, de az international változaton ott nem az található.21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest