- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
hurrikan #8926 üzenetére
Az lett volna a legjobb. Mindenképp mindenki gondolja meg, és úgy döntsön. Megint haladtak picit XDA - n, de még nincs teljes eredmény. Csak egy pici esélyszerű. Én nem bántam meg hogy nyitottam, mert így élvezem 5-ször jobban a telefont, mint előtte. Ennyi örömöm had legyen már. Ha meg valami történik, akkor bevállalom azt is természetesen.
ui : amúgy behirdettem a 1X - et, de mégsem adom el, mert annyira megszerettem. Úgyhogy törlöm is a hirdetést. Nem vagyok biztos abban, hogy bármely másik márkától többet kapnék ( Samsung-Fan vagyok ) Ne kezdjük el kielemezni a dolgot, mert a Samsung is számomra annyi, mint a HTC, de mind2 - nek megvan a maga negatív / pozitív dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest