- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Hegasus #15300 üzenetére
Senki sem szólja le az ilyen embereket! Csak szerintem Louis22 kicsit túl érzékeny a warez dolgokra, még akkor is, ha valamilyen szinten még jogos is lenne az. Te se álszenteskedj nekem, nézz körbe a gépeden, a szobádban, és számold ki, hogy mi mindenért nem fizettél egy vasat sem, amiért kellett volna! Film, zene, pc program, telefonprogram, stb. Szerintem az ilyen dolgok mellett az prédikáljon, aki soha semmilyen ilyen kiskaput nem használt még ki, és nem áldotta egy egy dolog miatt annak a nevét, aki épp felpakolta valahova a várva várt cuccot...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Napelem
- Háztartási gépek
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest