Hirdetés
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Házimozi belépő szinten
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
Bambalazs #2250 üzenetére
Olvastam, persze, de szerintem nálam a fordítottja lesz, 800mhz-et fogok megcélozni. Ezzel jelenleg sincs gondom, volt, h 768mhz-en használtam.
Kézzel szoktam időnként gyepálni a felesleges dolgokat. Mondjuk nem vagyok egy power user, lényegében jó volt nekem a buta telefon is, de bicajozáshoz jól jön a tékép, meg a gps trekking.
A többi a szokásos, levelezés, meg apróságok, böngészni csak nagyon vész esetén, mert a 3.7" az nekem szenvedés.
Nagyobb telót meg nem akarok, mert vacak cipelni.
Akkut én úgy használom, h 60-40% között, azaz 3.95V-ig töltöm, és 3.75V körülig sütöm ki. Ez nekem elég 1 napra, és ilyen felhasználás mellett 3000 ciklust legalább bír.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest