-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
-=Ghost=- #5689 üzenetére
Telepíthetsz persze külsős böngészőt, van egy csomó amiben be lehet állítani, hogy asztali böngészőnek "mutassa magát". Pl. Dolphin Browser
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
-=Ghost=- #5686 üzenetére
Most erre nem tudom a választ fejből, de legalábbis az adott weboldalt gyorsan átválthatod a teljes verzióra, ha a Chrome-ban megnyitod a beállításokat, és rámész arra, hogy asztali webhely kérése. Ez szerintem jobb, mint ha mindig mindenhol a teljes oldalt töltené be, és nem is válthatnál vissza. 4,7-es kijelző ide vagy oda, vannak weboldalak, ahol kényelmesebb a mobilnézet, pl. kapásból a Google kereső ilyen.
-
Mr. Byu
aktív tag
Öcsém ma vett egy feketét a szombathelyi T-Mobile-ban, azzal első ránézésre nincs semmi gond. Külföldi oldalakon is azt olvastam, hogy a feketéknél nem jelentkeztek ezek az illesztési hibák és egyéb gebaszok, mert valószínűleg ezeket akkor kezdték el gyártani, amikor már kiiktatták a hibát a gyártási folyamatban. Természetesen ettől függetlenül biztos jobban kell rá vigyázni, mint a fehérre (ezüstre), mert ugyanolyan anodizált alumínium, és gyémánt-csiszolt élű, mint az iPhone 5. De szerintem ha valaki képes tisztességesen bánni a mobiljával, ez nem jelenthet gondot.
A szoftver néha-néha azért produkál érdekes dolgokat, furcsa beakadásokat, képernyőterület/gomb-érzéketlenségeket (de ezt talán csak az veszi észre, aki hozzám hasonlóan iOS-hez szokott), de ez persze az Android hibája, maga a készülék príma, számomra az első "nem Apple" telefon, ami fel tudott nőni az iPhone minőségéhez.
-
Mr. Byu
aktív tag
Képek alapján kifejezetten tetszik, hosszú évek óta az első és egyetlen androidos telefon, ami (az én ízlésem alapján) formaterv és anyagminőség terén az iPhone 4/5 nyomába ér. Mondom ezt úgy, hogy Apple szerető vagyok, tehát ha belőlem valami ezt a hatást váltja ki, az nagy szó.
Ha sok pénzem lenne, és második telefont szeretnék az iPhone 5 mellé, tuti ezt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest