Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
Szerintem jol nez ki.

#7178 Dexter-2000: Üzleti szempontbol valahol megertem, ha minden amugy tökeletes telefont visszavennenek egy pixelhiba miatt, csödbe is mennenek..
Ha jol remlik, talan tvknel/monitoroknak is csak 3 hibas pixel fölött cserelnek.
Sajnos ez az atka annak, hogy ilyen relative kicsi kijelzöre probaltak meg razsufolni ennyi pixelt..
Szerk.: Egyebkent szerintem ha valahol vissza is vesznek egy keszüleket egy pixelhiba miatt es visszaküldik a gyartonak, tuti az ujracsomagolja, aztan küldi eladni megint.. Nem hiszem, hogy hozzanyulnak. -
Dexter-2000
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
de ez milyen gáz már basszus, hogy nem bírják amiatt az 1 pixel miatt kicserélni?

-
robit74
tag
válasz
andreina92
üzenetére
Próbáld ki a Dead pixel detect and fix progit. 30 percig villóztatja és lehet, hogy újra "kiakad".
-
i400
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
Én a topic elején emlegetett Bugatti TwoWay bőrtokot vettem, igaz Galaxy S3hoz ajánlják de belefér a One is nem túl szoros könnyen jár benne a telefon.
-
g0n21
senior tag
válasz
andreina92
üzenetére
Nem tudok most mobilról linkelni, de ebay-en keress rá a nillkin hard case-re. Nekem ezüst telefonon van fekete, és tapintásra nagyon jó, nem csúszik, nem gagyi, kicsit gumis érzés, én a szilikontól egyébként is agyfaszt kapok.
De lassan.már van annyi tokom, hogy elkezdem eladogatni..
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
Attol függ, hogy halt meg..
A halott pixel az, ami nem vilagit, ha nem vilagit, akkor fekete. De elöfordulhat az is, hogy beragad egy szinnel, lehet kek is, zöld is, piros is, meg lehet akar feher is.. Azokat altalaban "stuck pixelnek" hivjak es nem "dead pixelnek"..Eleinte engem is zavart, de csak mert tudtam, hogy ott van, de egyreszt ekkora pixelmeretnel normal esetben eleg nehezen eszrevehetö, masreszt lett a folian valami fekete pötty, ami egy hangyanyit nagyobb, ugyhogy mostmar az b.ssza a szemem, nem a pixel..

Egyebkent ha zavar, nyugodtan megprobalhatod csereltetni, hatha szerencsed lesz..
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
Azert mert egy halott pixel. Nekem is van egy, de egyaltalan nem venni eszre szerencsere. Fekete a kijelzö többi resze is, akkor persze, hogy nem latszik.
-
spawn21
veterán
válasz
andreina92
üzenetére
képet kaphatunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen videókártyát?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A halott pixel az, ami nem vilagit, ha nem vilagit, akkor fekete. De elöfordulhat az is, hogy beragad egy szinnel, lehet kek is, zöld is, piros is, meg lehet akar feher is.. Azokat altalaban "stuck pixelnek" hivjak es nem "dead pixelnek"..