Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
daninet
üzenetére
Amerre most halad a világ, a htc féle garivesztős bootloader nyitás is csodaszámba fog menni.
Én egyébként a bátrabbak közé tartozom, ha bármilyen garanciális problémám lenne engem nem tudnának lerázni egy "helyi" garanciaértelmezéssel. Tudom mit irtam alá, és mit fogadtam el a htcdev-es bootloadernyitással és abban bizony csak az ezzel(a nyitással) összefüggő gariprobléma a probléma, minden más azonnal javitandó.
A htc anyagi helyzetét látva én hamarabb mennék bele akár egy perbe is mint ők... -
csacsi67
addikt
válasz
daninet
üzenetére
Elsö gond amit vegyél vigylembe csak az 1.44 Hboot verzánál lehet nyitni a bootloadeert gari vesztés nélkül.Az felettieknél már nem lehet Bootloader nyitása nélkül root sincs. Nem gyári rom meg felejtös .Tehát igy gondolkozz. De maga a gyári rendszerrel is egy kiválóan használható telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- OpenWRT topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A 2 év gari sok embernek többet ér.De mondom gyári alaprendszerrel egy tökéletes készüléket kapsz.