- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
senior tag
válasz
adodaniel #6440 üzenetére
Április 19-én rendeltem az eredetit az Amazontól, április 26-án érkezett meg az USA-beli címre, május 16-án írtak, hogy küldik az új verziót, azt ma hozták meg az amerikai kollégák, pontosan nem tudom, hogy a kinti címre mikor érkezett meg.
Szerintem nagyon jó tok, kicsit nehéz felrakni/lezsedni, mert elég passzentos, de igényesen néz ki. Az átlátszó részek kemény műanyagból, a szürke részek lágyból vannak.
Itt az üzenetük:
Dear Customer,
Thank you for your purchasing Poetic Atmosphere Case for HTC ONE M7 (Clear/Gray). We are standing behind for our products.
We are sending you the update version with (IR Blaster not being blocked) atmosphere case to you today. Please enjoy to using this case once receive it.If you are satisfied our products and service, we are inviting you to leave product comment on our product at below link:
Amazon Product review link is belowhttp://www.amazon.com/review/create-review/ref=cm_cr_pr_wr_but_top?ie=UTF8&asin=B00BQ2Y458&channel=reviews-product&nodeID=)
Thank you for your continue support to the Poetic Brand. We hope we can continue to having your business in the future.All the Best
Customer Service Team
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest