- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spark_777
tag
válasz
bluekoli #5140 üzenetére
Nincs kimondottan erre vonatkozó szabály,legalábbis senki nem tudja hogy melyik pontosan.Amit én tudok,és készpénznek veheted.Első készülékem pixelhibás volt,5 egymástól független pixel(ugye ami ekkora felbontásnál több is lehet),visszavittem,megnézték,és zokszó nélkül cserélték. Markyy18-nál ugyanez a helyzet állt fent,nála ha jól tudom 3 pixel volt,és ott is cserélték.Szóval a Speed szerintem egy igen korrekt üzlet.Bárhol is szeretnél független készüléket venni,náluk jó helyen jársz.Amúgy pedig tegnap voltam náluk,és szemügyre vettem egy feketét,szerintem jobban össze van rakva mint az ezüst,és magából a színből adódóan,nem is jönnek ki úgy a hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest