- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Google Home/Nest
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kdennis #4764 üzenetére
Erdekes emberek vannak itt...
Tudod, hogy az lg gt 540-en, vagy az i5-on, vagy az s3-man hogyan kell kepernyomentest csinalni?
Mert nekem pentek ota van meg ez a telefonom, es spec ezt a funkciot meg nem hasznaltam, viszont az opera mini szornyuseget be akarom ide is tenni, hogy pl. az olyanok, mint te lassatok, hogy mirol beszelek.
Aztan aki kb. 2 eve normalis meretu gombokkal, keresovel hasznalta eddig, annak igen is borzaszto zavaro az, amit ezen a telefonon produkal.
Lehurrogtatok akkor is, amikor a zsebemben magatol felvevodott a telefon, aztan nehany oran belul kiderult, hogy meg itt vagy 2-3 ember is ugyanigy jart.
A szenzor hiba nalam (amirol delutan irtam) tovabbra is fenn all, es megfogom keresni a cikket, amiben olvastam...szoval ezt sem erzem akkora marhasagnak, mint amilyennek te minosited a hozzaszolasaimat.Egyebkent a "rangot" az s1,s2,s3 topicban "ertem" el....en ugy erzem azokhoz a telefonkhoz ertek.
Raadasul segitek is masoknak, es eleg keves alkalommal szolok be, hiszen senki sem szuletett pl. Htc one felhasznalonak.
Egyebkent kivancsi lennek arra, hogy az altalam jelzett gondokra tudsz-e ertelmes valaszt adni.... -
hurrikan
addikt
válasz
kdennis #4764 üzenetére
Neked is lesznek még olyan kérdéseid.
Ami másoknak magától értetődő lesz.
Én is segítettem rengeteg olyan kérdésben, ami nekem magától értetődő volt, és fordítva is. Mert olyan is volt sokszor, amit én nem értettem, mások pedig igen.
Ezért van a fórum.mialatt valaki leír egy cikizést, az idő alatt a választ is meg tudja írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Interactive Brokers társalgó
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged