Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit74
tag
Már írtam egyszer, a gyakorlat az, hogy a szervízek a nemzetközi szabványt fogadják el (leegyszerűsítve 3 összefüggő világító hibás pixel) ami már akadályozza a rendeltetésszerű használatot. Persze mindig van olyan szervíz (gyártó), aki a fogyasztók javára eltér és már 1 hibás pixelnél is cserél.
-
Takashi
aktív tag
Bizony, pont ezt akartam én is írni. Be lehet menni verni az asztalt, de sajnos 1 pixelhiba (a 2 millió pixelből) abszolút NEM akadályozza a "rendeltetésszerű használatot". Az más kérdés, hogy ha már tudod, hogy ott van, az zavarni fog és úgyis mindig odatéved a szemed. Így aztán csak reménykedni lehet benne, hogy normális ügyintézőt fog ki az ember, aki megérti, hogy Ő SEM szeretne kompromisszumot kötni egy negyedmillió körüli készülék minősége kapcsán.
-
Xaels
félisten
Pedig de. Van egy készülék aminek a 80%-a kijelző. Azon a kijelzőn, sok mindent csinál az ember böngészik, filmet néz és fényképezésnél az látja el az előnézetet vagy mit. Szerintem akadályozza a rendeltetésszerű használatot, még ha minimálisan is de igen.
Én nem emlékszem arra sem, hogy a HTC feltüntetné bárhol, hogy ők az ISO szabvány melyik osztályát alkalmazzák ebben a kérdésben. Innentől kezdve a "telefonon megkérdezzük" és azt mondják nem nem megfelelő válasz. Ennyi erővel azt is mondhatják, hogy 50pixelhiba esetén sem cserélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi