Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
robit74
üzenetére
Köszönöm a biztatást! Természetesen még nem adtam fel, ahogy írtam. Örülnék neki, ha a feketében kifoghatnék elsőre egy tökéletes példányt. Ahogy írtam, nagyon tetszik a telefon. Sőt!
Ami talán nem szimpatikus az a 4mp kamera. Nem látok szép képeket. VAgy csak rosszul keresem.(#4384) HUTCHDB : Tudod, nekem meg már unalmas a Samsung és a jelenlegi S4 drága és sok dolog nem tetszik benne. Nekem pont megtetszett a One mind a külleme, mind a belbecs miatt. NAgyon egyedi. Tetszik a szoftver, szóval, remélem, minden jó irányba halad nálam. Mint írtam, abszolút együtt érzek veled. Tökéletese telefon sose lesz. Bár lenne nekem is elképzelésem, hogyan lehetne összerakni egy tutit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- BorosPoH!ár
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- EAFC 26
- Adventi kalendáriumok
- Drón topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest