Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
lofagi #37954 üzenetére
egyetértek, hogy nagyon szép telefon volt, én tavaly nyáron engedtem el, miután betört a kijelzője, de már lassú is volt. én huawei p10-re váltottam (előtte volt két hétig iphone 6 plus-om is). ha még nem vettél másik telefont, akkor nagyon ajánlom a p10-et. designra hasonló (nekem ezüst van, egy nagyon picit bazáribb az árnyalata, mint a one-é). sebességre nyilván ég és föld, a mérete jó.
ha megcsinálnák a m7-et gyászkeret nélkül, jobb hardverrel, ugyanazzal a desingnnal, én vevő lennék rá.(ezekhez a paraméterekhez tavaly a p10 és az iphone állt legközelebb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest