Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
szegto
üzenetére
Nekem a teló tönkretette az usb kábeleket (elolvasztotta, úgy felmelegedett), így mikor alaplapot cseréltek, akkor kaptam új kábelt a töltőhöz (le kellett azt is adni). Szerintem maga a töltő maradt a gyári, de lehet kicserélik neked is. De hosszú ideig tart a folyamat, azóta megint le kellett adnom szervizbe a telefont, két hét után nincsen még róla semmi hir.
-
ferob
őstag
válasz
szegto
üzenetére
Az hagyján, hogy 1 év van, de ha bármilyen gondod van a tartozékkal és azon az egy éven belül vagy, akkor le kell adni hozzá a készüléket is a javítás vagy csere idejére, szóval nem hiszem, hogy megérné maga a művelet, mert egyszerűbb venni egy másikat.
(#35437) madgie: Kiveheted az új ROM archívumból, majd egyszerűen felül kell írni vele a /system/lib/ és a /system/priv-app/Camera/lib/arm/ útvonalon levőt.
Mindkét helyen ugyanaz a fájl van, szóval nem kell kétszer kimásolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest