-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Miért nem csináltok saját témát (Maker Pro-val)? Tök egyszerű és akkor ott és olyan színed van, amilyet akarsz.
Más téma: kipróbáltam a NuSenSeven romot, tök jó lenne, kisebb ikonok, normális témázhatóság, de basszus, a Lollis némítás került bele. Nincs normális ne zavarjanak, csak jelzések opció, ahol hiába állítod be, hogy X időtől Y-ig kuss legyen, zörög, ha Messengeren rád írnak, nem kapcsolja le a lakathangokat, stb. Miért kellett ezt a hülyeséget átvenni a stock lolliból? Ott is utáltam és nem tudtam megkerülni. Csak ezért ment vissza a stock Sense rom, mert hiába szép és jó a NuSenSeven, ha este kilenctől reggel hétig nem tud kussban maradni a telefon (nem, nem akarom mindig kézzel lenémítani).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest