Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nightfall75
üzenetére
én semmiképpen nem állok neki, mert 1. nincs hozzá türelmem, 2. a finom mozgásokat nem az én kezemnek találták ki

szervíz lesz belőle...
-
gidion90
tag
válasz
Nightfall75
üzenetére
Mikrofonhibát könnyű orvosolni? A másik fél telefonáláskor nem hall, csak ha kihangosítod a One-t Ez gyakori hiba nálatok is? Hova fordulhatok? Szétszerelés szempontjából mennyire szétszedhető ez a része, ha nem a kijelző a probléma?, hogy amikrofonig eljussak? Szedtem már szét lumiámat meg laptopomat! SZóval felszerelés van! Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , 3 év garancia
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest