Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pr3ciSioN

aktív tag

válasz Ununqatrium #32393 üzenetére

csak az baj hogy az olyan ember aki még nem használt hTC-t nem tudja hogy mire értik azok az emberek akinek az van. Sokaknak csak a lényeg hogy amit már előttem is írtak , hogy van benne : pulzus mérő , vércukorszint mérő , ujjlenyomat olvasó stb.Ők csak annyit látnak hogy húú de jó ezt is tudja a telefon meg azt is tudja a telefon és az milyen f@sza pedig jó ha az életben 1x fogja ÉRTELMESEN használni azt az adott dolgot mert javarészt csak a vagánykodás miatt fogja. Nekem az első hTC-m egy Hero-volt még kb 2011 vége felé ( Csamcsung Omniát cseréltem el rá :D ) és akkor már tudtam hogy innentől kezdve lehetőleg csak hTC. Egyszerűen van valami a a telefonjaikban ami elvarázsolja az embert.Meg van a Desire is a dobozában és mind a mai napig használnám ha nagyobb lenne a kijelző :DDD mert azon a telefonon is valahogy még a műanyag is más mint a többi telefonon. Öröm használni. Most egy One tulaj vagyok és lehet elrontották a kameráját ( mondjuk az előd egy Nexus 4 volt és szerintem annak a kamerája anyám Zte Kis Plus telefonjával vetekszik) , nem lehet cserélni az akksiját meg persze a micro sd-t is kihagyták de valahogy mikor ránézek a telefonra ezeket eltudom felejteni. Eddig aki látta a telefont a környezetemben egyből elkezdte nyomkodni de nem úgy mint egy Samsungot vagy Lg-t avgy Sony-t mert láttam rajta hogy őt is lenyűgözi és örömmel töltött el hogy az enyém a telefon nem az övé :P :D tényleg egy kicsit a marketingre kellene ráfeküdniük és akkor vissza térhetnének ismét a csúcsra. Én drukkolok és akit tehetek rábeszélek egy hTC-re :D

Új hozzászólás Aktív témák