Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Saját magadnak mondasz ellent....100 ezer van telefonra, de fényképezőre nincs 40-50 ezred? Szeretsz fotózni és inkább veszel 100 ezres telefont. Hol itt az összefüggés, és hol ebben a logika? Ez a teljes káosz : )
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Hogy a logkia mentén maradjuk, 16mpx és egy saccra 3,5 cmes kamerába biztos hogy jobb szenzort és optikát tudnak beletenni mint egy 1cm-es (néha még annyi sem) telefonba ami tele van minden mással. De szigorúan csak a logika kedvéért.

És a logika kedvéért a 40k-s kompakt annak fér bele aki bele akarja hogy férjen. És még mindig a logika kedvéért, senki sem beszélt a telefon mellé még félmilliónyi vasról csak te. Ez szimpla kis kompaktról vagy olcsó bridge-ről volt szó.
-
Loboda
senior tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
"Miből gondolod, hogy jobb?
Biztos vagyok benne, hogy nem jobb"Jobb mint az M7 vagy az M8, tudom , mert én árulom!

Viszont a feleségemnek nem kell, mert macerás cipelni az M7-ese mellett, és inkább a telefonnal fényképezget!
Neki bőven elég mindenre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő