Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #31239 üzenetére
Szerintem nem a forgatáshoz van köze, hanem a szerződéshez a gyártóval még a film előtt, ahol megmondják melyik modell, modellek lesznek benne. Így nyilván nem tudnak olyat belerakni, ami akkor még nem is létezett. Múltkor láttam valami sorozatot, abban is M7 volt (mentalista talán?)
Lehet még egy következő Passio-ba is belecsempésznék -
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #31239 üzenetére
Jó hát filmbe statisztáskodtam már az hosszú folyamat, főleg a vágás így elég korán elkezdik felvenni a jeleneteket. De egy sorozat azért másabb szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest