Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stunts666
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egy Nikon-nal is kell elo/utomunka ha fotos szemmel elfogadhato kepet akarsz. Felhasznaloi szemmel nekem elfogadhato az M7, ha a tokeletesre vagynek, akkor egy Nikon altal keszitett kepet is photoshoppolnek. Ki mit akar es var el a kameratol. De hat egy Nikon-nal sem ugy megy, hogy eloveszem es katt, sajnos... Pedig az 200k+ es meg nem tudsz vele telefonalni/netezni sem es 2Kg sulyu.
-
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én még csak most néztem a manuális lehetőségeket és van dögivel a kamban. Szóval, ha ráér bíbelődni az ember akkor tuti sokat kihozhat belőle, nem egy alma kopp and kép stílus.
Effektezés a linken sokszor van, de vannak szép képek is. Plusz múltkor tesztelgettem a Retrica-t, van pár finomított színhatás, ami ténylegesen űber, de túlzásokba se szabad esni. Am kíváncsi lennék, hogy valamelyik rosszabb kamerával szerelt telón egy ilyen appal mit hoznak ki belőle? Most a négyzetkép meg szelfis korszakban szerintem még azoknál is azt mondanánk, hogy viszonylag klassz kép született, még ha 2mpix környéki vagy túlzottan zajos vagy elmosott képeket is csinál normál állapotban.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
A profi gépeknél is szükséges a beállítás.
Nincs még olyan kamera amit előveszel és bumm tökéletes kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi