Hirdetés
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Nagyon szépen köszönöm!
Nincs telemaxos munkalapom, a T-Mobilnál adtam le a telefont, csak 1 jegyzőkönyvet kaptam.De most olvastam el.. Van 1 olyan kérdés rajta, hogy tapasztalta e a szervizes kollega a fogyasztó által jelzett hibát? És ott az van beikszelve, hogy nem...
Pedig látta a kijelzőn a sárga foltot is, meg mutattam a lila képeket is.... Fasza.
Na szóval rákerestem a HTC supportra a neten, egyből elvitt valami magyar csetes oldalra. Mondom fasza, akkor beszélgessünk. Erre Johannát kapcsolták, persze hogy angolul.
Kicsit lámpalázas lettem, de hát éltem már kicsit Angliában, meg előtte is angolból vizsgáztam, szóval éppen el tudtam neki mesélni, hogy mit akarok. De azért szegényt sajnálom.Na annyit mondott, hogy akkor a szolgáltatómon keresztül kellene érdeklődnöm. Nem akartam tovább fárasztani, megköszöntem neki a segítséget, és elbúcsúztunk.
Még kicsit próbálkozom.
Még egyszer köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest