-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
s3nsitivity #28708 üzenetére
nem értitek mit akarok mondani
nekem nincs időm egész nap a telefonomat nyomkodni meló mellett ezért nem tudom lemeriteni pár óra alatt, de :
Amikor ténylegesen használom az adott funkcióját akkor működjön, ne pedig egyfolytában. Ha elinditok egy erőforrásigényes játékot akkor dolgozza ki a lelkét, merüljön ahogy akar.
Számomra a zsebemben tartva akkor okos a telefon ha minden olyan funkciót kilő amire adott pillanatban nincs szükségem. Felesleges neki 1800mhz-en hasitani a semmit ha ezt csak és kizárólag az akksi elfogyasztás céljából teszi. Állandó adatkapcsolat nekem is megy, de cégnél wifin vagyok. Max fényerőn akkor használom a telt amikor sok a külső fény, ha este a szobában sötétben emailt olvasok, nincs rá szükségem h kisüsse a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Samsung A02S / Samsung A20E / iphone 8 / okos készülékek eladóak!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest