- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #19513 üzenetére
Nem KELL, mert a telefon alapbol is jo.
DE vannak aprosagok, amikkel meg jobba, kezelhetobbe, szebbe, egyedibbe teheto a telefon.
Ilyen pl. az also dok fekete csikjanak eltuntetese, vagy tobb fele kezreeseobb telefon ebresztes, (pl. power gomb kimelese) vagy az itt-ott levo mikrolaggok eltuntetese, camera kezelesi pluszok, (esetlegesen) jobb akkuido, vagy amit eppen tegnap este irtam es hianyoltam a viper rombol.
Szoval nem KELL, de aki ezeket meg igenyli, annak szinte kotelezo.... -
NandorHUN
addikt
válasz
szekra #19513 üzenetére
Én amig volt S-off azért romoltam, mert voltak + fungciók, amik most is jól jönnének pl. hangosabb hangszóró (64-ről 84 dba) , saját ikonok, transparent statusbar (ami működik Launchereknél is, sima statusbar sajnos Launchereknél fekete, illetve sok programnál) , saját ikonok, összes futo alkalmazás kilövése 1 nyomással , google reklám mentesség... szóval szerintem megéri feltelepíteni őket,
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest