- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
baani59
aktív tag
válasz
Szpisti #18309 üzenetére
Sziasztok,
tegnap a híradóban hallottam az Országos Katasztrófavédelem mobiltelefonokra és tablettekre készített Vészhelyzeti Tájékoztató Rendszer nevű appjáról. A nevéhez híven tájékoztat az árvízről, hóakadályról, stb - csak letöltöd a Playről és installálod.
Az első feladat: találd meg a Play-en. Ha már tudod a nevét - BM OKF VTR - nem nehéz, de elsőre nekem ez nem ugrott be.
Feltelepítettem, jöttek a hírek.
Kb. 70%-os akksival tettem le a telót, reggel pedig nem tudtam bekapcsolni, nullára merült.
Mivel mást nem telepítettem, rögtön a nagyszerű VTR programra gyanakodtam.
Feltöltés után bekerült a szokott helyére az övtokba. Kb. 20 perc múlva feltűnt, hogy a telefon melegítí az oldalamat. Kb. 80%-on volt az akku és baromi meleg volt a teló. Kilőttem a VTR-t, most minden rendben.
Kíváncsi lennék, hogy csak nálam van így, vagy a VTR program hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest