Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1688 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudni mi is a pontos állás. Az első szériák szerintem itt is problémásak lesznek, pláne a kamerának köszönhetően. Nehezen és keveset tudnak gyártani, ki tudja lehet szériahiba is. Tegnap végig olvastam az Anandtech tesztet és megnéztem a képeket is. A zaj ott is jelen van sokszor ami az algoritmus hibája, amióta HTC-t használok azóta ilyen mind felbontástól és egyéb hardvertől függetlenül, szerintem látatlanban is meg tudnám már mondani melyik kép HTC-s. Viszont az összegzésben azt írja, hogy az egyik legjobb kamera a piacon és a képek összehasonlítva tényleg nem maradnak nagyon alul, van ahol kifejezetten jobb. Na de itt jön a kérdés, hogyha ott jól működik akkor másnál miért nem?
Amúgy meg fejlesszenek csak, ha nem is sikerül tökéletesen, de valakinek el kell mozdítania a piacot a jelenlegi kerékcsapásból és bár van hová fejlődjön ez az Ultrapixel technika, de azért az előnyeit is lehet látni főleg az éjszakai képek és videók tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest