- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
válasz
Ed Parker #15772 üzenetére
Az S2 szerintem még nagyon jó volt, én 2 évig használtam első androidos telefonként és nagyon szerettem. Azóta elment a samsung egy irányba, ami már nem biztos, hogy jó. Nekem se kéne egyik mai samsung sem. Nem hiszem, hogy van egyébként most jobb teló összességében (méretek, szolgáltatások, minőség) nézve, mint a One. A nexus mobilok érdekelnek, lehet az 5-ös majd jobb lesz, mint a mienk.
A mobilaréna tesztek pedig lassan már kritikán aluliak. Felesleges bekezdések az előre telepített programokról, meg benchmark eredmények. Lassan semmi szakmai tartalom nincs bennük. Ez saját vélemény.
-
Szakiii
addikt
válasz
Ed Parker #15772 üzenetére
S3-om nekem sose volt note 2-m volt meg s2 és mindkettőt nagyon szerettem.
A note 2-t főleg, a note 3 számomra álom.
Nekem volt htc is sony is de általánosítani nem szabad nekem ez a tapasztalat minden gyártónak vannak jobb rosszabb cuccaik csúcskészülékek között is pl sony xperia s szerintem egy okádás volt
de ettől még a z1et bevállalnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iqos cigaretta
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest