Hirdetés
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Kompakt vízhűtés
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Igen. Én állítottam. De tudod te azt kicsi troll fórumtársunk. Nevezz meg nyugodtan. Nem harapok.
Most is tartom, hogy nekem jobban tetszik. Azért mert kiadtak egy ilyen cikket, a véleményem nem fog változni. El kell menni, meg kell nézni. Nekem jobb vizuális élményt ad, nem feltétlen azért mert technikailag sokkal másabb lenne, hanem mert az LG vékonyan maszkol, illetve a kijelzőn levő üveg is olyan, mintha a szádba akarna lépni a kijelző. Tudom miről beszélek, hónapok óta használom a 27" IPS 277L monitort, ami szintén ezzel vett le a lábamról. A többi gyártó hiába IPS-t használ, nincs az a hatás, hogy le akarnak ugrani róla a vizuális hatások, annyira közelinek tűnik a látvány, valószínű azért, mert vastagabb a maszkolás, és az üveg is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest