Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
22darti #12828 üzenetére
1. Hívásvárakoztatás ha be van kapcsolva akkor fog a a 2.,stb. fél sima kicsngést kapni h át tudj rá váltani, ergo kapcsold ki (mint hogy elöttem is írták már) ha ez zavar, de akkor értelem szerűen nem tudsz váltogatni a a hívók közt.
2. Alapból a watch-al lehet videót streamelni, hangot meg megint csak a gyári, sima zene alkalmazással. elindítod a kívánt média fájlt, beállítások és lejátszó kiválasztása. Viszont arra én is kíváncsi lennék, hogy 3rd party appok közül tud-e vmelyik dlna streamet? Pl. Power AMP sajnos nem
3. Használj K9-et levelező kliensre, az ér is valamit (Mindent be lehet állítani)
4. Én használtam már a google navit, szerintem az egyik legjobb. viszont BT-vel sose próbáltam még. Annyi a tapasztalatom, hogy max hangerőn is barom halk valamiért a hangnav ezt nemtom hogy lehetne orvosolni. + offfline mód se működik mire kijött az új verzió...
ForRedGlory: Tegnap írtam neked privátot, majd válaszolj rá valamit pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- iPhone topik
- GTA V
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest