-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bayzee5
tag
válasz
Dr.Anonymus #111 üzenetére
A samsung galaxy nem prémium termék és szerintem soha nem is akart az lenni. Ha prémium telefont akarsz venni, akkor vegyél Vertu-t vagy valami hasonlót. Ha pedig a legújrabb techonlógiákat, funkciókat szeretnéd, akkor pedig Samsung.
Én egyébként jelenleg úgy érzem, hogy az egész androidos mezőnyben egyedül a Samsung az, aki valóban próbál innovációra törekedni. A One-ban nincsen semmi olyan, amit egy kínai gyártó ne tudna bármikor megcsinálni. Design-t lehet másolni vagy jobbat alkotni, a HW-t ugyan úgy meg tudja venni, mint a HTC (sőt, mivel ügye nagyobb volumenben vásárolnak...). A Samu legalább próbálkozik valami töbletet adni a többiekhez képest. A sok "S-..." funkciójából lehet, hogy 60% - 70% parasztvakítás, vagy nem működik, de a maradék viszont olyan hasznos kis funkció, amitől aztán nem akarsz majd megválni a következő telefonodban sem.
-
Dominó85
addikt
válasz
"androidos mezőnyben, most szerintem egy ilyen telefon one..." - bocs nem hagyhattam ki.
dr.Kind
Remélem tényleg jó idő lesz. Várjuk a képeket majd.Scoobyka
Megnyugtatlak hasonló véleményen vagyok. Sokan panaszkodnak a rossz anyagi helyzetük miatt, de amint tehetik és pénz áll a házhoz, máris ugranak a boltba egy ilyen telefonért. Ez legyen az ő bajuk/örömük. Minden ember egyén. -
sif85
tag
válasz
+1
(#112) Burt1793:
Az SII egyébként messze a Samsung legjobban sikerült készüléke, ezt nem tagadom. Alapvetően még tetszett is. Anyaghasználata - mondjuk úgy - egészen elviselhető volt. A képe pedig - a maga idejében - gyönyörű, sőt még ma is megállja a helyét.
Viszont azóta nem érzem az innovációt náluk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest