- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Valkűr #24023 üzenetére
A BF-et eléggé használom, így minden apró újítás jól jön, a gesztusvezérlések szintúgy. Kb évek óta tapival vagy elhúzással oldom fel a telókat.
(#24027) Gulyopapa: ugyanolyan, még mindig, mint az elmúlt hetekben és hírekben
5" fölött nekem még mindig nem barátságos egy telefon. Azt már nem érem át egy kézzel használni rendesen, itt is necces, de még épp megoldható.
-
Steve1207
veterán
Nos, van itt olyan, aki nyitotta htcdev-en keresztül a gari rovására és megbánta? Gondolok itt olyanra, hogy előjött pl a kamera lilulás. Egyáltalán hoz annyi javulást manapság a gyárihoz képest, hogy érdemes legyen?
Ami még felvetődött bennem, hogy az új ANO is hasonló lehet majd védelmileg, mekkora az esélye, hogy arra lesz S-OFF és így ezen is működhet? Nem lennék ideges, ha bejelentés után egy héttel lenne rá lehetőség...
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #23921 üzenetére
Gondolkodtam reagáljak-e a cikkre, de igazából fölösleges. A hozzászólók 70%-a nem is használt HTC-t soha életében, velük pluszba 20% használt, de ők csak a specifikációra mennek, hogy mekkora az epéniszük, mert, ami 2MHz-cel lassabb az már fos és meg nem tudnak különböztetni egy kutyát a macskától (anyagminőség). A maradék 10% meg mi vagyunk
A középkategóira meg az összes gyártónál túl van árazva általában (kivéve a nagy telekommunikációs eszközgyártók (huawei, zte) modelljei), ott pláne nem nézik ezeket a számunkra "előnyöket" jelentő dolgokat.
A Blikk szerű híreknek viszont nagyon nem örülök, kb minden arra megy mostanság, hogy már címre is fikázza, elítélje a gyártót, ergo akit nem érdekel (nem olvassa el ugye, csak a címet), az is azt vonja le belőle, hogy rossz. Ez több gyártóra is igaz.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #23915 üzenetére
Eddig kiadott frissítésektől függ a verziószám. Akik először nem kaptak KitKat-ot azoknak vagy nagyobb 19-es vagy 20-as számú a ver.
Mellesleg van úgy 5 féle One, 3 féle van Európában is asszem, volt erről egy táblázat, hogy miben különböznek. -
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #23857 üzenetére
Csak, hogy megnyugodjatok, első körben az egészet portolják, ezen még semmi finomhangolás nincs. Amikor kiadják a stabilat nem lesz benne. Official-ban meg pláne nem lesz ilyesmi.
Amúgy annyi AOSP-t néztél már, Nexus meg mindenféle portot, ez egy sima menü, kikapcsolható is lehet akár, azok is dugig voltak ilyesmivel HOX-on -
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #23769 üzenetére
Már alapból irtanám ki asztali szférából is mindenhonnan, ha lehetne, nincs tőle fejlődés.
-
Steve1207
veterán
Na a térerőm jobb, nem megy le nullára, visszaállt olyan klasszra, mint 4.3 alatt.
Temproot nem megy, failed, ahogy eddig is.
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
Sok újat nem ír az infója, ha javul a térerőm már megoldás. Plusz a kihangosodásosak számoljanak már be ezzel megjavult-e (meg a hanggal kapcsolatban is, most nem tudok zenét nyomni külsőn
)
-
Steve1207
veterán
válasz
Nightfall75 #23688 üzenetére
Ha egyből kiveszed utána akkor lazán bírnia kell többször is, anno a One-t tesztelték így. Nyilván nem 5-10 percről kell beszélni, de szimpla beleeséseket gond nélkül megússzák már. Nyugodt szívvel lemosom pl csap alatt. Hangszórónak se fog baja esni, mint írták fentebb.
Az OTG érdekes felvetés, de az nem csak utána ad le, miután rádugod a cuccot? Addig meg nincs gond, megtudják már ezeket oldani, ha nagyon akarják.
-
Steve1207
veterán
válasz
-FreaK- #23684 üzenetére
Arról még nem hallottam, de én is erre gondolok, hogy vízálló (M8-ról még nem lehet kint hivatalos fotó ugyebár a bemutató előtt, így sima One-nal kell illusztrálniuk az újdonságokat).
Ami csatlakozó szerűség az M8-nál teljesen alulra került, így még esélyesebb, hogy a teteje totál elszigetelt, max az alján juthat be víz. A sima One is bírja, ha belevágjuk egy kádba, majd kivesszük, itt még jobban figyelhettek erre, persze nem egy IP67 vízhatlan szint, de egy vízállót összehozhatnak. Az olyan IP65 vagy hogy volt?
És még egy érv: az összes flagship minden gyártónál vízálló idén. -
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #23674 üzenetére
Egy hét múlva jönnek a Sense 6-os rom-ok, nem akarok nyár végéig várni
Plusz a t2w, adblock, régi hang, sense és blinkfeed mod, gpu renderelés eléggé hiányzik. A gyári frissítést megkellene várni, de tovább nem tudom van-e értelme, hisz csak a bugokat javítják elméletileg.
A videóból kiszedtem az eddigi újdonságokat Sense 6 téren:
- lockscreen háttér külön állítható
- futó alkalmazásoknál egyből bezárhatóak
- betűtípus állítás
- screeon off-nál:
- doubletapra felébreszt
- balra húzásra lockscreen widgetek
- jobbra húzásra blinkfeed
- felfelé húzásra feloldódik
- fektetett módban hangerő gombbal egyből indítja a kamerát
- boom sound alapjáraton aktív, fülessel kikapcsolható
- lezárt képernyőnél a 4x1-es óra pont ott van, mint a widget, ergo szimpla az áttűnés feloldáskor
- témázási lehetőségek (hat a kapcsolókra, jelölőelemekre, talán az alkalmazásokra is, mint pl zenelejátszó)
- szimpla cm, aosp kinézet (tárcsázó, üzenetek, galéria, böngésző)A kamera elméletileg még nem működik One-on, de dolgoznak rajta.
Plusz M8 kapcsán a WirelessChargingStarted.ogg árulkodik valamiről höhö. Tényleg kb mindent tud majd. -
Steve1207
veterán
válasz
Pandimakaay #23621 üzenetére
Valamelyik program firssítése okozza, ne parázz, majd javítják
Jellemző KitKat-ra és 4.3-as rendszerekre is több gyártónál ez a bug jelenleg.
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
Ezt nézzétek srácok, Sense 6 preview.
Jól látható, hogy a hülye színek, amik a prev képeken voltak nem egységesek, témázható az egész rendszer wuhuuu! Annak fényében változtatja a kapcsolók színét is.
Másik a teló feloldása, ami nagyon jó és nem csak egy lehetőség közül lehet választani. Swipe, tap és minden nyavaja.
Minden nagyon gyári KitKat-os lett, az üzenetek felülete is letisztult, garléria is, viszont a tárcsázó gomjai nekem nem tetszenek így... (Bár lehet ez is témázható lesz? Ha nyitjuk, akkor tuti)
Az tuti, hogy aki alap AOSP vagy CM rendszerre vágyott most nagyon szépen kapja meg
-
Steve1207
veterán
válasz
hurrikan #23532 üzenetére
Gépes FB-ban próbáltad eltávolítani a HTC hozzáférést? Akkor nem csak úgy átvág az egész procedúrán, hanem konkrétan megkérdezi, hogy akarod-e engedélyezni a hozzáférést.
"A szerviz papíron a kamera neve Ultrapixel2" - nincs esetleg valami szériaszám, amivel lelehetne ellenőrizni a modult? Az enyém csak kijelzőn nézve nagyon enyhén pirosas, de nem a szokásos szélén kezdi és befelé, hanem csak a közepén. Néhány árnyalatnál észrevehető, de ez csak a kijelzőn, az elkészült képeknél nincs ilyen nyom. Arra lennék kíváncsi, hogy ez romlik még vagy ilyen? Eléggé vájt szemű vagyok ezért furán hat, viszont amúgy semmi gondom vele.
Ugyanígy a múltkor észrevett kijelző gyártási "kék sávok" azóta is szemet szúrnak. Egy hónapig észre se vettem, most meg akár sötétebb helyeken is meglátom akaratlanul.
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #23503 üzenetére
Nem mondok újdonságot azzal, hogy valami média dolog. Írtak olyat, hogy youtube csinált ilyet anno (ami amúgy most frissült épp). Vagy telepítettél valami médiás hang / videólejátszót? lehet az tekerte, amíg ismerte fel a dolgokat. Online rádió és zenealkalmazások úgyszintén (épp azok is frissültek a napokban).
Még azt se tartom kizártnak, ha csak szimplán telefonon hallgattál zenét és beragadt, miután kiléptél.
Úgyhogy valami ilyesmire kell gondolni.Másik: hurrikan: a tegnapelőtti béta FB app meghülyítette nálam is (vissza gyárira, ott ment gond nélkül utána). Ma felraktam az újabb bétát és gond nélkül megy minden, nem lépked ki, se crash, se semmi gond.
-
Steve1207
veterán
válasz
hurrikan #23359 üzenetére
Távolítsd el az appot, minden nyavajáját töröld és úgy lépj be, ne frissítsd az aktuálisra első körben. Hátha.
Szerk.: amúgy nem lepődnék meg, hogy amiatt csinálja, hogy átállás van. Az xda-s srác külföldi, náluk előbb váltott vissza a webes fb ui. Havernál pl átalakult, nálam semmi.
-
Steve1207
veterán
Nos, Google Drive. Van egy mappám, benne képek, lenyomatom, hogy tárolja a telefonon, de hogy a fenébe lehet előhozni, hogy a gyári galériában jelenítse/nyissa meg? (a megnyitás megoldható Drive-ból, de ott nem enged pl hátteret beállítani és ilyen apróságokat, csak a nézet van)
Szóval utánanézve a android.docs mappába menti le a telefonon tárolt GDrive dolgokat, viszont alapjáraton egy fájlkezelő nem tudja megnyitni a fájlokat. Ennél bonyolultabban nem tudták volna megoldani, van valami megoldás erre? Amúgy, amióta szenvedek vele simán átmásolhattam volna, de ezek alapján maradok Dropbox vonalon, ha még most is ilyen körülményesen lehet csak használni. -
Steve1207
veterán
De van: [link]
Még csak most tűni fel, hogy megfordult az akku jelző. Egy részről logikus, mert jobbra van a teljes, balra meg a kevesebb, de ha elrendezésileg viszonyítjuk a jobb sarka közelebb van ugye és arrafele kellene, mint régen. Jöhetne már egy rom, nyitnám is lehet... -
Steve1207
veterán
Ha valakit érdekelnek M8 hátterek: [link]
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #23289 üzenetére
Nem normális. Egy Gsam-ot rakj fel, aztán látod mi eszi annyira az akksit. (Vagy indítsd újra és ha 1%-nál többet esik a töltöttség mire ismét betölt akkor elkalibrálódott kicsit. Ez idővel beáll szimpla töltéstől.) Azt a sok vackot meg a helyedben leszedném, fölöslegesek. Itt nem fog lagolni már, hogy több cucc van fent. Ha minden gyári cucc is fent van és nincs letiltva akkor se merül jobban szinte.
-
Steve1207
veterán
A kihangosításhoz annyit, hogy elméletileg a Z1 is produkálja és olyan készülékek is, amik még 4.4-gyel nem rendelkeznek.
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #23257 üzenetére
De le van tiltva vagy sem? Mert attól, hogy nem frissíted még bekavarhat a gyári alap chrome akár, ha ez okozza. Google szolgáltatás, kb mindennel kapcsolatban van elvégre. A Viber is csinált érdekes dolgokat a telefonnal HOX-on, amíg nem javították a progit, aminek semmi köze nem volt pl a hívásokhoz.
-
Steve1207
veterán
válasz
FGyula30 #23250 üzenetére
Hát figy, 1,5 hónap alatt egyszer sem csinálta, én voltam az első, aki frissítette itt kb. Az a meglepő, hogy XDA-n is alig merül fel az eset és nagyon random dolog készülékektől függetlenül. Nem lehet, hogy valami progi kavar be? FR után néztétek letiltva az alap progikat is?
Szerk.: (#23254) Greg-77: na valami ilyesmire gondoltam, nálam pl a Chrome és a legtöbb gyári vacak letiltva volt mindig.
-
Steve1207
veterán
Hú mit találtam, ha már volt szó nemrégiben az okosórákról. Egy magyar srác koncepciója, zseniális! [link]
-
Steve1207
veterán
válasz
SeatLeon08 #23109 üzenetére
Csak annyival nem fognak lapot cserélni, hogy leadjuk, mert "újraindulgat". Tesztelik azt azért, ha nem jelentkezik akkor ugyanazzal kapod vissza.
(#23110) Xaels: az a betét megoldás a tetején nagyon tetszik!
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #23103 üzenetére
Én még egy telónál se láttam olyat, hogy auto belőtte a netet ilyen miatt.
Set-top-box: ha nincs valami előre definiált egység, akkor egyesével kell belőni a gombokat. Nem nagy cucc szerintem, mert általánosságban 10-et használ nagyon max az ember. Vagy nézz szép Play-en, van-e hivatalos progija, ami IR-es.
-
Steve1207
veterán
válasz
dave182 #23082 üzenetére
A piacot nézve ennél csak jóval bénábbak vannak jelenleg. Nekem az előző telefonokhoz képest így is kiemelkedő (még a bénább 4.4-es frissítés óta isg). Ha jelenleg ennél többre váysz akkor valami erős butafón kell vagy szerezz be szerintem valami bluetoothos okosóra szerűséget, ami rezeg a karodon pl, ha hívnak.
-
Steve1207
veterán
válasz
markyy18 #23011 üzenetére
Megerősítem. Cserénél a HOX-nál kb középkategóriás doridokat adtak volna, két esetben pedig szintúgy HOX-ot a kieső időre. Persze ez aktuális készlettől függött (voda). Szóval van választék, ha okostelefon kell akkor okostelefont kérhetsz.
Nincs mit, szerintem túlaggódtad a dolgotMég annyi, hogy ezt pont szolgáltatói oldalról pofon egyszerű kikérni, ha nem problémázó ügyfél vagy akkor nagyon rendesek sztem mindenhol.
-
Steve1207
veterán
válasz
Valkűr #23006 üzenetére
A gyártói gari 2 év. Sőt, ha ilyen infót kapsz és tudod bizonyítani, hogy ezt mondták (én pl mailben kommunikálom le az esetlegesen felmerülő hibákat első körben és csak utána hívom az ügyfélszolgálatot, hogy mi a teendő, gyártótól függetlenül). Szóval ilyen esetben a fél karomat rá, ha tudod bizonyítani kb elnézést kérnek, leadhatod és megcsinálják a készüléket a HTC-sek.
Szerk.: Minden szolgáltató a hivatalos garival adja tudtommal, szóval van még garid, mint a tenger. Lehet az 1 év csak hozzájuk szól, de mint telefon 2 év hivatalos van rá. Szoktak a megnevezésekkel vacakolni 1+1 év meg hasonlók még szolgáltatóknál is. Ez szerintem azért van, hogy ne minden fityfenével őket zaklassa az ember, utána a hivatalosat keresse. Úgyhogy nyugodt szívvel viheted a T-be. Ha problémáznak akkor meg a gyári gari 2 év, küldjék be. Ha mailben lekéred a HTC-től ők is azt mondják majd, hogy két év gari van rá.
Másikra: sorozatgyártás van, 10-20%-a mindennek kishibás, ami vagy előbb, vagy később előjön. Ebbe bele kell törődni. 2 évente vehet az ember újat kb. Azt viszont végképp nem értem, hogy miért félsz a szervíztől, ha rossz a teló
azért vannak, hogy megcsinálják.
Első kör: T ügyfélszolgálat, hívd fel, kérdezd meg mi van ilyen esetben, mert a gyártói gari 2 év és neked 1 év szerepel a számlán. Be tudják-e küldeni és cseretelefon biztosított-e. Próbáld velük lebeszélni, hogy addig kapj cseretelót és probléma megoldva.
-
Steve1207
veterán
válasz
kazsolt #22991 üzenetére
2 ébresztőóra, egy fillérbutafón, a one és a noti is vinnyog, nehogy visszaaludjak. Amúgy Puzzle Alarm még a telóra.
-
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #22972 üzenetére
Ha csak takarítóként is dolgoznék valamelyik központban egy ilyen után minimum kitagadnám!
Ha már a lilásnál tartunk. Nekem nem tűnik lilulósnak, se vakuval, se nélküle, viszont! Ha világosabb helyet nézek akkor némely esetben lilásabb a kijelző közepe. Nagyon kis árnyalat és főleg sötétben (szerintem átlag halandó észre se venné). Az elkészített képnél nem jellemző, hogy lenne jele, esetleg kinti néhány fényviszony zavajra meg sötétben és akkor lilásabb a fény. Próbáltam kicsit bemelegíteni a környékét, de egyáltalán nem változott semmit.
Arra akarok kilyukadni, hogy így kezdi a lilulást vagy ez teljesen "normális"? -
Steve1207
veterán
válasz
Nightfall75 #22920 üzenetére
Kb az összes modell így van évek óta, nem egyedi eset. Vissza is nézhetünk jópár évet, ugyanígy kieshet, nem muszáj még a fenti példás ragasztós eset sem. Az más kérdés, hogy tényleg minőséginek hat ugyebár
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #22907 üzenetére
Azért kell odarakni, hogy legalább ez az egy gyártó 5"-nál is kompakt maradjon, mert így is tepsi az összes telefon. Amikor a gombokat használod úgyse szükséges az egész kijelző, ha meg a teljeset akkor előtte ráböksz egyet és ugyanott vagy, mert nem akarod használni az aktuális dolgot ugye. Szóval elég jó, hogy maradt kb M7 méretű.
Írják, hogy ez egy újabb "reklám" szint az egész hercehurca, hát nem hinném. Eléggé nagy érvágás, hogy összepakoltak egy elég versenyképes telefont és az userek és eladók többsége már ez alapján ítélkezni fog, többnyire negatívan, mivel konkrétumokat nem tud, rossz a minőség, a bemutatás módja meg átlag alatti. Ergo ajánlják majd a többi gyártót egymásnak ezt meg megint lefikázzák. Bemutató előtt egy héttel oké, egy-két képet szétszórni oké, mert akkor nem tudjuk mennyire igazi még, de így már nem...
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #22850 üzenetére
Akik leadták gariba eddig úgy láttam cserélték mindenkinél a modult, szóval mondhatni, hogy "elismerte".
-
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #22847 üzenetére
Volt mindenkinek a 4.3 ugye. Jött a KitKat 4.19.401.8-ként 300mb-ban, már aki megkapta. Aki eddig nem kapott KitKat-et az kapott egy 4.19.401.9-es csomagot a napokban és egyes emberkék a már meglévő KitKat-re ugyanezen verziószámmal egy kisebbet 180mb-osat. Ezek alapján pedig felfüggesztették, mert van a .9-ben valami hiba.
-
Steve1207
veterán
válasz
datomi #22834 üzenetére
Pl eddig az összesnél rendesen leszinkronizálta a képet 4.3 alatt hq-ban, de most csak a kedvenceket (csillagozottakat), a többinél a kis kifoldozott van. Sebaj nem vész, csak kíváncsi voltam.
Másik kíváncsiság, a minap vettem észre verőfényes napsütésben kikapcsolt kijelzőnél, hogy kis kék vízszintes vonalak borítják a kijelzőt. Amit az életbe nem veszel észre máshol, csak ha rátűz a nap egy bizonyos szögben. Erre tudja valaki, hogy mi célt szolgál techonlógiailag?
-
Steve1207
veterán
Valaki tapasztalta már, hogy sms-nél nem jelenik meg a kontakt kép? Nekem KitKat óta nincs, de lehet egy FR megoldaná, ha jól emlékszem nem vacakoltam vele.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Zirowe #22663 üzenetére
Az még annyira nem is vész, a műanyag mintha minőségibb lenne már kinézetre is, a sok luk meg ugye jobb fogást biztosít. Azért a kamerát meg az érzékelőket egy síkba hozhatták volna, mert ez így nem túl esztétikus. Hangban még mindig mi vagyunk a jobbak a béna 4.4-es visszaeséssel is (mérföldekkel!
)
-
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #22657 üzenetére
Nem akarom fikázni, mert hw szinten mindig ott van, de nem tudom nem észrevenni azt a borzalmasan kinéző töltő fedőt...
(#22661) Edenyke: eljutottunk oda, hogy nem tableten kell aprítani a hagymát, hanem már egy telefon is megfelelő méretű hozzá
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
Badboys #22642 üzenetére
Szerintem az eladók buták, sokan pl csak cserélgetik, erre az idióta átlaguserek is beállnak arra a szintre és megy lefelé. Ki se lép a piacról az előző flagship, még a másikat is megszivatják ezzel, mert neki új kell megint 2 hónapra vagy gyorsan akarja eladni... De ez az összes gyártónál megfigyelhető sajnos.
Inkább az előző gen-t olyan semmilyennek mondanám (a hozott sokat, de ugyanúgy határeseten döcögő droid kategória), de ők se akarnak leadni az árából ugye, mert ott meg még az előző gen
Ez az erős snapi vonal végre kiszolgál mindent és sokan látják.
-
Steve1207
veterán
Hú gyerekek, lassan kifolyik a szemem, de tolok még egy kört! Colin McRae Rally
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
TheProb #22467 üzenetére
Nem lehet, hogy az már máshoz van csatolva, akár több fiók használata esetén a másikhoz nyomta be a contactot? Van, hogy a google+ fiókot rendeli hozzá? Több egy azonos személyhez tartozó e-mail (de külön kezelt, ergo kaptál tőle több mailt, olyankor lehet a "rossz"-hoz van hozzárendelve pont a kontakt és így a másikat nem mutatja talán.
Megjelenítés: Esetleg a megjelenítésnél nincs bejelölve a csak telefonszámmal rendelkezőkhöz? Mert akkor esélyes, hogy nem mindet mutatja. És lehet még az alap kategória nincs bepipálva, de ezek a sablon dolgok ugye. A darabszámot is értelemszerűen ellenőrizd, mindet leszinkronozta-e.
Nekem anno volt ilyen bajom, a gmail-nél pl a telefonszámhoz hozzá volt rendelve egy email cím és onnantól kezdve pl nem a fb profilképet nyomja, hanem az alap gmailét (G+ -ét). Amint levettem átnyomta a fb-os-ra.
Nekem elegem lett ebből és teljesen újrahúztam manual a kontaktjaimat a gmailben. Először mindenképp azt kell rendberakni. Hozzáadogattam az adatokat személyenként (több telószám, email címek, hq fénykép és cím a fontosakhoz, van ahol még születésnapot is akár). Innentől kezdve (ez már vagy 2-3 éve) nem is használom a névjegycsatolást és a fb névjegyeket se kérem le a telefonkönyvbe, hogy fölöslegesen csekkolja meg merítse a szinkronizációval (főleg, ha ők változtatnak valamit akkor az is ilyen pont).
Aki fontos és akit 95%-ban keres az ember az úgyis a telefonkönyvedben van (kellene), hogy legyen.Ja és így nincs szükség a fb sync-re se, mert már ott elintézted a fényképcseréket. Engem pl zavart, amikor fb-n lecserélték a profilképet és nem az illető megszokott, jó minőségű képét láttam, hanem egy ótvar pixelborzhalmat, akit hirtelen nem is tudtam kicsoda
-
Steve1207
veterán
Nem érdemes emailben ilyesmit említeni, mivel dokumentálva van, főleg, ha említed az adott telefon szériaszámát és utána úgy is fogják kezelni a készüléked (ha nincs ilyenről dokumentum lazán nem foglalkoznak azzal az esetek többségében, ha nyitott állapotban adtad is le, legalábbis az enyémet anno nem nézték nyitottam-e)
A basszus elveszett ez tény, de még így is jobb, mint a többi. Hardveres hiba így kizárva. Szerintem fordítsd a fal felé, ha annyira kell a basszus, annyit kiemel rajta
(#22381) Gulyopapa: [link] én ezt majd letesztelem, aztán ha beválik és akciós lesz megveszem. Szép, átgondolt a felülete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest