- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greenm
újonc
válasz
szegto #20208 üzenetére
Én is rendeltem az ebay ről 4et az eggyiket ráraktam kb20 percig rajta volt és csak féltettem a telefont hogy nagyon ráragad aztán levettem jól rá is ragadt alig bírtam levenni,igaz azt írja hogy24 óra alatt szárad meg teljesen ahogy levettem le is kapott kis darabokat a beatsaudio feliratbol!
-
csacsi67
addikt
válasz
szegto #19192 üzenetére
Nagyon figyelj oda milyet veszel mert ha alapból nincs benne a magyar nyelv ,nem is olyan egyszerü magyarositani.Valamelyiket csak rootal lehet root meg csak bootloader nyitás után van.Én ha vennék a helyedbe csak vagy szolgáltatósat ,vagy rendes magyar garisat vennék.Mert lehet ,hogy van rajta magyar nyelv ,de ugy lett utólag rá rakva.Vissza lett zárva a bootloader.Lényeg az biztos gari amit lekérsz Imei alapján a HTC-töl.
Ide irsz egy emailt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Asus Rog Strix G16
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged