Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Most vennék ilyen telót, és szeretném megkérdezni, hogy használt darab vásárlásánál mire érdemes odafigyelni? Nehogy csapdába kerüljek...Köszi a választ előre is!
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz sprinter24 #2485 üzenetére
Én 55-ért vettem, van egy kb. 3mm-es kopás az oldalán, de még garis...
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz Kamikazeman #2489 üzenetére
Köszi! Én is tudtam volna Arc-ot venni még (mondjuk én a simát), de a Sense nagyon odavág, és ezt az IS-t megfogva olyan érzésed van, mintha valami komoly dolgot birtokolnál. (Ami így is van) Az Arc egy picit gagyi érzetű nekem, de azért megfontoltam a dolgot.
(#2490) Szancsó : Hardveraprón vettem. Egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve!
(#2493) sprinter24: Neked is köszi, szerintem is jó vétel volt!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Rendben, köszi a választ! Akkor én is rendelek egyet...
Emberek, ez a gép nagyon durva! Alig-alig akad meg, gyors, RAM-ból is sok van, imádom!
Viszont feltűnt az, hogy ha be van kapcsolva az automatikus fényerő, akkor mindig valamivel erősebben világít, mint ami elég lenne. Ez miért van?
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Valaki használja itt gyári ROMmal a telefonját?
Nekem most érkezett egy 28,8 MB-os frissítés, független gépre. Nem tudja valaki, hogy mit tartalmaz? Amint WiFi elé kerülök, lerántom.
Istenem, Blade után mekkora zsír dolog ez az OTA frissítés!*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés, de a legfrissebb gyári ROMot lehet valahogy rootolni?
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Nos, lassan belevágnék a Sense 3.5-be, de már az elején elakadtam... Nekem valami 2.01.0000-s Hboot-om van, amit láttam, hogy downgrade-elni kéne, hogy a Revoluntary megegye. Nos, ezt hogy lehet megcsinálni? Nincs valami szájbarágós leírás? (Maxentius-ét néztem, de ott nem láttam ilyesmit... )
A másik gond, hogy felraktam a HTC Sync-et, és nem ismeri fel a teló HTC Sync módban sem... Kéne nekem, hogy felismerje?
*Hajrá Loki!* i15+
-
-
szezso15
addikt
Köszi, akkor várok rá... Mondjuk találtam másik leírást, de az jóval komolyabb, nem vágnék addig bele, amíg nem mondja valaki, hogy inkább úgy csináljam.
BTW: Ez az a leírás
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz szezso15 #2578 üzenetére
Áááááá... Kezd tele lenni már a hócipőm... Hivatalosan nyitnám a bootloader-t, erre a fastboot b@szik felismerni, eddig meg simán felismerte... Gratulálok...
Úgy látszik, hogy kénytelen leszek felrakni egy XP-t, nem elég a virtuális gép...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
-
szezso15
addikt
Gondolom, hogy az Aroma Installer van benne.... Majd ha véletlen nem lenne jó a Virtous Affinity, megnézem azt is! Mondjuk most épp egy MIUI ROMot próbálgatok, eddig még csak Blade-en láttam (ami portolva volt, és a gyenge proci miatt akadt össze-vissza), mondjuk már ott is tetszett...
Igen, mostmár jóval egyszerűbb a ROMolás...
(#2584) sprinter24 : Köszi!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
-
szezso15
addikt
válasz Maxentius #2592 üzenetére
Jól néz ki! Mondjuk most 100%-osan elégedett vagyok a VA-val, egyelőre az ICS nem hiányzik...
Más: OC-t meddig szokta bírni a gép? Nem nagyon akarok ilyesmit csinálni, vissza is vettem 1Ghz-re a ROM által beálított 1,15-ről Csak kíváncsiság...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
No, próbára én is felraktam a Sense 4-et.
Egész gyors a legtöbb helyen, tetszik a felület is, de még nem 100-as, úgyhogy röppent vissza a VA backup-ból.Viszont vettem egy videót, akit érdekel, az megnézheti: [link]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest