Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy valaki használ-e még innen ilyen telefont, de ha igen, akkor szólok, hogy Lollipop ROM elérhető az XDA-n, természetesen általam. -
szezso15
addikt
Ami ma kikerült, fullosnak mondható!
Megy a videólejátszás/felvétel/minden...
-
szezso15
addikt
Nem tudom, éltek-e még, de kikerült egy Vivokat update, van videófelvétel is végre, illetve normális videólejátszás!
-
szezso15
addikt
Na, a fél óra múlva kikerülő Vivokat már tényleg bugmentes!
-
szezso15
addikt
Akkor nincsen gond, csak olyan csond volt, hogy meglepodtem. Mindenkinel minden funkcional?
-
szezso15
addikt
Nagyon nagy a csend, egyaltalan hasznal meg valaki ilyen telefont?
-
szezso15
addikt
Megy az ION Kitkat alatt!
Lehet csekkolni a fórumot, a grafikai glitchek eltűntek mindenhonnan, most a kamerát próbálom fixálni.
-
szezso15
addikt
Na, mostmár csak 16 nap.
Visszaraktam a gyári ICS-t, de nagyon durván megmókolva, így egész normális sebessége van!
Ma lesz időm CM-ezni egy kicsit, már majdnem bebootolt az ION-os ROM. Kernelben is kell dolgozni egy kicsit, és jó lesz...
-
szezso15
addikt
válasz
sprinter24 #4718 üzenetére
Én meg imádom az XDA-sokat, hogy küldtek nekem egyet!
Most elment a Sensation, úgyhogy 19 napig az IncS-t pöfögtetem....
-
szezso15
addikt
Történt egy elég komoly előrelépés!
Sikerült működésre bírni ION-nal a PMEM kamerát, így végre kaphatunk egy 100%-osan működő CM11-et.
-
szezso15
addikt
VivoKat frissítve, van kamera, stb.!
-
szezso15
addikt
válasz
sprinter24 #4683 üzenetére
Nem kis meló volt, de végre megy.
(#4684) ako001: Telefonszámokat, meg ami fontos azt mentsd el, és csinálj egy gyári adatok visszaállítást!
-
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
Lassan kiadom, minden működik, stabil, de nem úgy, mint a magyar aszfalt!
-
szezso15
addikt
Kinn a CV10.2 STABLE #4, megoldottuk a csengőhang gondot is, most már úgy funkcionál, ahogy kell neki!
-
szezso15
addikt
válasz
brownus #4643 üzenetére
Remek!
Nem tudom, láttad-e, de jön nekem egy Incredible S, úgyhogy folytatódik a fejlesztés!
(#4645) Furkoo: Megvan a Sensation is (vagyis most pont szervízben), de arra minden kész van, nem nagyon tudok rá mit csinálni.
Így az IncS marad a mókolós telónak. Amúgy nem vettem, hanem donate-ba küldik nekem.
-
szezso15
addikt
Eljött ennek is az ideje: [link]
(#4602) brownus: Már sajnos nincs meg, CM10.2-t tedd fel, megéri!
-
szezso15
addikt
CM10.2 kinn!
-
szezso15
addikt
válasz
chevimalibu #4584 üzenetére
Akkor ez valószínűleg HW hiba.
Esetlegesen még nyomhatsz neki egy Gyári beállítások visszaállítását, hátha megoldja.
Más:
Íme egy videó a The Unimaginable jelenlegi állásáról, WiFi, RIL van már, Audio, Camera nincs.
[link] -
szezso15
addikt
válasz
chevimalibu #4582 üzenetére
ROM? Mikori teló?
Esetleg kivenném, megtakarítanám picit, megnézném másik telóban is, hogy ott megy-e?
-
szezso15
addikt
Jelentem, a Sense 5 elindult, használható a UI, alig megy valami, de az alap ROM kész van.
-
szezso15
addikt
válasz
csupa csaki #4569 üzenetére
Sajnos, ez 4.1 bug.
-
szezso15
addikt
válasz
csupa csaki #4567 üzenetére
Sajnos ez mediaserver lesz, van egy app, ami folyamatosan pörgeti a mediaserver nevű processt, és ez nem hagyja aludni a telót. Valószínűleg valami zenelejátszó, médiaprogram csinál ilyet!
(#4566) Maxentius: Thx! 2 hónapos sz*pás van benne.
-
szezso15
addikt
Jön megint egy új, amiben kikapcsolható a Home gombra való felébredés!
-
szezso15
addikt
CV10.1 update!
-
szezso15
addikt
Kis Sense JB helyzetjelentés:
Az ION kernel végre tökéletesen működik, már egy CM10-es testbuild is lefordult vele, és tökéletesen megy!
Sikerült életre kelteni a kijelzőt Sense JB-vel, egyelőre az a gond, hogy rossz helyen keresi a dalvik-cache-t, de a system-et már mountolja végre.A kamera megoldható, hisz Sensation-re megoldották, aminek ugyanaz a kameramodulja, mint a mienk. Sajnos, mivel ide nem lehet 3.4-es kernelt portolni (vagy lehet, de számomra lehetetlen), ezért kénytelen vagyok backportolgatni a 3.4-esből, de lényeg a lényeg, ha a Sense JB menni fog, a kamera is menni fog!
-
szezso15
addikt
Jót tenne neki egy factory reset valószínűleg.
Közben a ROM után érdeklődők csekkolják a topikot! CVX Reborn! 07.15
-
szezso15
addikt
Oké srácok, most töltöm fel!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Barcelonában bemutatták, máris megvásárolható. Nem is csoda, mert a fejlődésnek nincs sok jele, bár tény, hogy ettől még igen jó kis gép.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G/ 1 napos/ Csak kibontott/ 2 év gari/legolcsóbb/ Ingyen posta!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Google Pixel 7 8/128GB Mobiltelefon
- ÚJ, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE 128GB
- Samsung Galaxy A56 5G Duál 256GB Karcmentes Állapotban!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest