Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsillag1
csendes tag
válasz
thomson77 #7945 üzenetére
A fotókat és videókat a Photos mappában találod meg. A zenéket pedig a Music mappában. A zenéket megtalálja zenelejátszóval(van rajta alap, szerintem az is jó) is. Ha nem ezzel volt gond talán még a zene fájlnak a kiterjesztése nem jó. Ezek sem jók akk nincs tippem, talán másnak.
-
acsillag1
csendes tag
-
acsillag1
csendes tag
A HTC honlapján, hol van az a menüpont, ahol le tudom csekkolni, hogy eredeti-e a telefon? Valami linket tudnátok adni?
-
acsillag1
csendes tag
válasz
Stevenlovei #7919 üzenetére
Hi!
A legnagyobb különbség az, hogy a G2 létezik és a G3 nem, szóval inkább válaszd a G2-őt, ha nem HTC klónt akarsz rossz teljesítménnyel mert azok, ha jól tudom kamuk.De szóljatok, ha rosszul tudom
-
acsillag1
csendes tag
-
acsillag1
csendes tag
ráhúztam ezt az Astro-t de nem tudom hogy kell elindítani vlaki tudna segítenI, Nem tom hol keressem:/
-
acsillag1
csendes tag
Ez kezdő kérdés lesz de milyen telepítővel? alap dolgook vannak a telón! köszönöm a segítséget csak így nem értem
és ha menüzni kell akk érhetném hogy angolul?:S nem magyarosítom mert állítólag így gyorsabb:/ bár ki tudja. akkor a kérdés: milyen telepítéskezelővel és hogy??
-
acsillag1
csendes tag
na találtam ilyen oldalakat akkor az a kérdés hogy melyik mappába tegyem?
köszönöm a választ előre is
-
acsillag1
csendes tag
innen nemtudok ráhúzni? valami oldalról? köszönöm a segítséget még 1 szer
-
acsillag1
csendes tag
köszönöm megvan
játékot honnan tudo ktölteni hozzá?:|
-
acsillag1
csendes tag
Van egy HTC Hero-m kicsit kezdő kérdés lesz de az érdekelne, hogy: hogy tudom kikapcsolni rajta azt hogy ne szedje a pénzt azaz hogy ne legyen adatforgalom? persze a wifi + bluetooth legyen csak ne csatlakozzon netre :S ha valaki érti és tudja mit kéne csinálni azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest