Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
Üdv.
Vissza szeretnék rakni egy RUU-t innen.
Melyik kell nekem?
Elvileg magyarországra szánt teló.
Ez megfelel?
RUU_Bravo_HTC_WWE_1.15.405.4_Radio_32.30.00.28U_4. 05.00.11_release_122704.exeHelp me pls.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Eladásra bocsátom a telefonom és vissza akarom tenni a gyári állapotot.
Ha futtatom a RUU exe fájlt akkor visszamegy a gyári állapot és eltávolíthatom a mem kártyát futni fog anélkül is? -
szegto
senior tag
Sajnos túl sok választásod nincs.
Ha HTC akkor Sensation ami elérhetőbb áron van...vagy Galaxy S2. (~100k ha sikerül kifognod)Ha olcsóbb kell akkor sztem samsung, azokból most jött ki 1-2 modell ami teljesen korrekt pl Galaxy W. Próbálgattam már és tök gyors és jól is néz ki samsung szemmel....
-
szegto
senior tag
válasz
james008bond #35884 üzenetére
Azért is akarok most cserélni.... megszolgálta a Desire, de egyre inkább érzem a késztetést Sensation-re.... ha 100K alatt kapok már cserélem is.
Jó a desire, ajánlom is mindenkinek, de ezekhez az új romokhoz már kevés vagy épp a határon van.
Kb 1 év mulva ugyan így leszek a Sensationnel is.
Mókuskerék, nincs kiszállás. -
szegto
senior tag
válasz
james008bond #35881 üzenetére
Ja tényleg tök jó.... csak mind ~150-ről indul, annyit meg nekem nemér egy telefon. max 100 de már akkor is mintha a fogamat húznák....
-
szegto
senior tag
Üdv.
Valakinek van infója arról, hogy e-care-os garancia esetén kérik a számlát?
Vagy elég a garancia jegy is.
Hivtam az e-care-t de nem vették fel... -
szegto
senior tag
Üdv.
Felraktam ezt a recovery-t:
4EXT Recovery Touch v1.0.0.3 Beta 7Egy kérdésem lenne.
Eddig új romnál régi recoverynél csináltam egy wipe data/factory reset+wipe cache+dalvik.
Ennél van format system,format data,format boot,format sd-ext.
Ezek közül érdemes még valamelyiket futtatni?
Vagy elég az első 3 ami eddig is?
Köszi, üdv -
szegto
senior tag
Üdv.
Vhol megtalálom a marketről letöltött appok telepítőjét?
Bele akarom másolni a telepítendő romba flash előtt.
Azt tudom hogy hova, csak azt nem tudom hogy honnan.
Köszi a segítéget. -
szegto
senior tag
Üdv.
Kicsit kavarognak bennem a dolgok a sima Stock és Cm7r2 particók között.
Tehát a Stock-nál nagyobb a system rész így az alkalmazások és minden ami van marad a rendszer partíción, a telepített cuccok pedig mennek az sd-re?
cm7r2-nél pedig már a rendszer fájlok is az sd-n vannak?
Csak azért kérdezem, mert kicsit belassult a cm7r2-es Sense 3.5-öm.
Stock-al gyorsabb lenne vagy maradjon a cm7r2?Ha igy marad akkor lehet átállok a Sense 3.5-ről mert néha ugy laggol pl hívásoknál hogy alig tudom felvenni a telót a szaggatás miatt. :S
Valaki adjon pls épkézláb választ.
Köszi -
szegto
senior tag
Edenyke: Nálam teljesen akadásmentes, amire nekem szükségem van, minden müxik.
Bár tény hogy max 5 lapot hagyok meg, a 7 nekem amugy is sok.vkp: Nálam ugyan ugy max 2 napig megy a teló mint akármilyen más rommal.
Nyilván ha pakolgatom a romokat meg netezek és hasonlók akkor 1 nap alatt kakukk. -
szegto
senior tag
Üdv.
Végre eljött az idő, hogy Desire-n is menjen röccenésmentesen a Sense 3.5[ROM][29.10.11]Runny 3.7[CM7r2][Sense 3.5 Android 2.3.5][BEATS][RCTWEAKS]
Az igaz hogy S-OFF kell de 15 percnél nem hosszabb folyamat.... úgyhogy hajrá.
Ilyen fejlesztői háttérrel nem tudom érdemes e váltani 50-60 ezerrel drágább telóra.... csak ámulok hogy mi mindent csinálnak Desire-re.Tehát ajánlom, nagy lájk a fejlesztőknek.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy Cm7r2-től hogyan tudok visszaállni stock partícióra?
Leszedtem az alpharev oldaláról a Bravo Stock img fájlt, de valahogy nem akar felmenni.
Android flasher-el próbálom és ezt írja:E:\Android Flasher>@echo off
cd data\
taskkill /F /IM adb.exe
SIKERES: A folyamat ("adb.exe", azonosító: 5552) leállítva.
taskkill /F /IM fastboot.exe
SIKERES: A folyamat ("fastboot.exe", azonosító: 660) leállítva.
SIKERES: A folyamat ("fastboot.exe", azonosító: 2164) leállítva.
SIKERES: A folyamat ("fastboot.exe", azonosító: 5660) leállítva.
adb.exe reboot bootloader
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
fastboot.exe flash hboot hboot.imgInnen nem megy tovább, fent a bal sarokban még mindig cm7r2 van.
Vagy előbb kell downgrade aztán stock? -
szegto
senior tag
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy cm7r2 romhoz hogyan tudok UOT kitchen-el zip-et csinálni?
Egyébként IC 1.1.4.Csináltam egyet, aztán azt irja recoveryben, hogy copy_dir PACKAGE: framework System: framework Installation aborted.
Ez mit jelent?
Láttam ott az UOT oldalon ahol fájlt kell feltölteni, hogy ki kell választani egy comboboxbol hogy system/framework vagy sd-ext/framework. Én az elsőt választottam.
Ez lenne a gond?
Aki tud segíteni irjon vmit pls hogy cm7 alá hogyan kell csinálni.
Egyébként stock particióra csináltam már sokat, cm7-re eddig nem jött össze.
Köszi -
szegto
senior tag
válasz
Zirowe #33541 üzenetére
És az miért is baj ha ext4?
Sima scripttel flash-elsz aztán annyi, át is van konvertálva.Egyébként én ezt használom:
[link]Ezzel a kernellel:
[link]és azt kell mondjam hogy teljesen jó.... gyors és stabil.
Eddig mindig 2.1+3.0 mix romokat pakolgattam, de szerintem nem térek vissza ha van jól működő Sense 3.0.
Az hogy jó e, mindenki eldöntheti magának, az én igényeimet kielégíti.
Meg ugyebár gőzerővel készülnek a Sense 3.5-ös romok, 1 hónap és szerintem az is lesz tökéletes verzióban. -
szegto
senior tag
-
szegto
senior tag
válasz
racerx #33324 üzenetére
Tehát akkor CM7-es partícióra is felrakhatok A2SD(+) romot és akkor az nekem jó lesz mert az adatokat kirakja az extre.
Eddig ugy tudtam hogy cm7-re cm7-es romot.
Vagy a 2-nek semmi köze egymáshoz?Stock rom esetén pedig minden a készüléken van, nem rak ki semmit az ext-re..... vagy csak akkor ha teszek fel a2sd scriptet.
Jól értem? -
szegto
senior tag
Üdv.
Mult héten végül sikerült az S-OFF, majd átraktam CM7r2 particióra a telót.
Felraktam 1-2 CM7-es romot és azt tapasztaltam hogy kevesebb vagy legalábbis hasonló méretű hely van a programoknak mint sima Stock partíció esetén.... ez Sense 3.0 romoknál van.A cm7-nek nem épp az lenne a lényege hogy akkora a tárhely mint az ext4 partíció?
Sense 2.1 romoknál nőtt a telepíthető hely ~40mb-al, de az még mindig nem 800.
Vagy valamit kihagytam a cm7r2-re való átálláskor?
Mert ha igy van ahogy irtam akkor simán stock romot használok mivel az ugy tudom hogy gyorsabb mint a cm7.Egyébként AData class6-os kártyám van, 8GB.
Valaki irjon pls vmi épkézláb választ mert most igy nem vágom hogy miért is jó ez a cm7.... vagy az a +40 mb?
Köszi
-
szegto
senior tag
Üdv.
Próbálkozok az Android Flasher-el....
Cm7r2 HBOOT-al.
Bepipálom a HBOOT-ot a programban, rányomok h begin aztán felugrik ugye a kiválasztó ablak ahol kiválasztom az img fájlt.
De még semmit nem csináltam, már ezt írja:AndroidFlasher1.8.0>@echo off
cd data\
taskkill /F /IM adb.exe
SIKERES: A folyamat ("adb.exe", azonosító: 5076) leállítva.
taskkill /F /IM fastboot.exe
adb.exe reboot bootloader
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
error: device not foundMi lehet az oka hogy nem találja a telót?
Újraindítom a telót a Bootloader-t választva aztán rádugom az usb kábelt.
Vagy nem igy kell indítani?
Ahogy nézem így van Fastboot-ba.
Valaki tud esetleg vmi megoldást? -
szegto
senior tag
Tényleg jónak tűnik a videó alapján.
A HD és a Desire S csak memóriában különbözik a Sima Desire-től.
Ennyit számítana az a + ~200MB RAM?!
Úgy tűnik hamarosan váltanom kell. -
szegto
senior tag
Üdv.
Gondolkozok, hogy lecserélem a a desire-met egy desire s-re.
Mennyire járnék ezzel jobban?
Annyit tudok hogy itt 1 giga belső memória van.
Ez ténylegesen a telepíthető programok helye?A Sense 3 mennyire fog rajta akadni?
Sima Desire esetén a memória a kevés vagy a processzor a Sense 3-hoz?
Mert ha a memória akkor gondolom a Desire s-en jobban megy.Hétvégén nyomkodtam a Sensation-t de annyi pénzt nem adok érte..... meg a 2 magot ugyse használom ki, így a desire s marad mint alternatíva.
A jelenlegi készüléken a Sense 3 mikor már beindult akkor elfogadható a gyorsasága de pl felélesztésnél eléggé akad az elején, így inkább csak mix romot használok, nem 3.0-t.
Aki tud vmi felvilágosítást adni a Desire és Desire S sebességkülönbségéről Sense 3.0 esetén az irjon vmi pls.
Köszi -
szegto
senior tag
Üdv.
S-OFF előtt állok, csak még időhiánnyal küzdök. :S
Az lenne a kérdésem, hogy Bravo CM7 r2 partició esetén mennyi hely van kb egy mixed(2.1+Sense 3.0) romon?
Igy most alaphelyzetben A2SD+ nál ~130mb +/-5mb
CM7-nél?
Valamint CM7-nél érezhető valamiféle teljesítménynövekedés vagy az marad ugyan olyan mint most, alap partíciónál?Köszi a választ.
-
szegto
senior tag
Üdv.
S-OFF -olni szeretném a telóm mert van 1-2 CM7-es rom amit ki akarok próbálni de ugye az S-On-on nem fog menni mert nem lesz elég hely.
1. Jól értelmezem, hogy letöltöm az AlphaRev-et, kiírom dvdre, s-offolom a telót, majd az Itt található táblázatból az alatta leírt módszerrel felrakom a "Bravo CM7 r2"-t ?
2. Valamint ha újra A2SD Romot akarok használni akkor visszarakom a "Bravo Stock" patch-t?3. És S-Off után fogom tudni használni az Android Flashert?
4. CM7 -es rom estén érezhető valamiféle sebességnövekedés a 3D sense romok esetén?
Előre is köszi a választ és sorry ha már volt ez a kérdés.
Üdv -
szegto
senior tag
Üdvözlet.
Több romnál is előfordult már.... sőt mostanság az összes újabb romnál, hogy időnként wifi/mobilnet használat közben elmegy az órán lévő időjárás valamint az időjárás widget... a lockscreenen is.
Úgy értem, hogy azt írja hogy nincs időjárási adat, tehát mindig frissitenem kell hogy mutasson vmit.
Elég random dolog ez, van hogy előveszem a telót és sehol semmi a lockscreenen se, de van hogy bírja néhány órát és utána megy el.
Próbáltam már mindent (full wipe, kártya formázás), de sehogy sem javult meg.
A vicces a dologban, hogy kb néhány hete csinálja ezt, addig tökéletesen működött.
Nálam van a hiba vagy a romokban?
Valaki tapasztalt ilyet? Vagy van erre valamiféle megoldás?Köszi a választ.
-
szegto
senior tag
Ha már a naptárak mennek.....
A google naptáramban az egyes események van hogy 10szer jelennek meg. Tehát egy adott eseményhez 10 bejegyzés.
Ezt hogyan tudom megszüntetni, hogy mindenhol csak 1 maradjon? Vszin én rontottam el valamit, de sehogy sem akar visszaállni.Köszi a választ
-
szegto
senior tag
-
szegto
senior tag
válasz
james008bond #29259 üzenetére
Nem tudom, de nálam a 2.3 Sense 2.1 sem szaggat....
Ez az új 3D homescreen ami az utóbbi hetekben hódít nekem nem jön be, az talán jobban huzza a procit, de IC V45 szaggatás nélkül megy nálam setCPU nélkül is. Az az uccsó rom ami még nem 3D-s és kiválóan működik. -
szegto
senior tag
Vagy talán kompromisszumot kötöttek.... nem lockolják a bootloadert, így nem lesz 2.3 a régi modellekre, majd akinek annyira hiányzik ugy is rak/vagy már rakott fel magának.
Nem gondoljátok hogy saját maguk ellenségei lesznek... főleg hogy a Sensation forgalma is visszaesne ha majdhogynem ugyan az a rendszer futna a régi és az új telókon...
Bár tény hogy jó lett volna, de aki vmit is ért a kütyükhöz root-olja a telót és rak vmi portolt rom-ot.
Több hónapja 2.3-at használok és nem érzem magam hátrányban a többi gyártóval szemben, sőt... főleg hogy pZoley és az XDA feledteti ezt a bakit a HTC részéről.Lehet csak azért gondolom így mert amugy sem érdekelt a gyári 2.3 így hogy van portolt 2.3 + mix Sense 3.
Aki kételkedik a portolt romok működőképességében az sztem előbb próbálja ki....
Tehát értem én csak leszarom, marad a fenti 2 oldal. -
szegto
senior tag
válasz
racerx #28087 üzenetére
Én is IC-t használok még.
Akkor gondolom az mindenkinél hiba, hogy ha bekapcsolom a wifi-t, akkor megmakkan a weather widget, vagyis eltűnik az előrejelzés. Ha frissitem akkor visszajön és ott marad mindaddig, amig újra ki és bekapcsolom a wifit.
Ha frissítem a weathert, majd kikapcsolom a wifit akkor ottmarad és működik is a lockscreen animáció.
Ez igy van nálad is?
Remélhetőleg hamar javítják, mert nincs kedvem újra belakni egy új romot. :S -
szegto
senior tag
Üdv.
Láttam XDA-n ezt az auto backup/restore scriptet.
Használta már vki?
Csak azért, hogy ez végülis hasonló mint a titanium backup csak ez nem menti az app data-kat?
Hova menti a backupot az sd-n? Csak azért, hogyha restore-t csinálok, utána felszabadul az előzőleg lefoglalt hely vagy nekem kell törölnöm?
Bocs ha hülye kérdés, de gondoltam mielőtt használnám, rákérdezek. -
szegto
senior tag
Üdv.
Ma láttam az XDA-n, hogy van vmi béta verzió a Sense 3.0-ból itt:
XDA
Csak kipróbálás szinten szeretném megnézni hogy hogy fut a telón.....
Valaki próbálta már?
Ezt irják:Requirements:
Stock Hboot & 1GB sdextEz S-OFF-ot jelent? Vagy sima gyári particióra is mehet fel?
Mert ha kell s-off akkor hagyom.
Köszi a választ. -
szegto
senior tag
Valaki használja a Handcent nevű sms programot?
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy ha kapok sms-t, akkor csak ez a program jelezzen, a gyári sms program ne?
Mert igy idegesitő, hogy kétszer jelez... egyszer a Handcent, aztán a gyári. -
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki tudna írni olyan programot, amivel pl az sms-eimet tudom levédeni jelszóval vagy ilyen rajzolgatós dologgal?
EZT a programot már próbáltam, de ha a Home gombbal lépek ki, akkor nem jön fel újra a jelszó bekérés, simán elindul az sms alkalmazás.
Vmi más program? -
szegto
senior tag
válasz
james008bond #26846 üzenetére
Van már pár ROM amikben benne van.
InsertCoin CM7/STOCK HBOOT v16 | 720p REC WORKING
[RCMixS v09Tegyél fel egyet, mást nem tudok.
-
szegto
senior tag
Csak gondoltam kipróbálom az egyik fentebb említett rom-ot amihez az kell.... de akkor hagyom, nem mókolok vele, mivel nincs S-OFF-om.
Egyébként mire lenne jó nekem az s-off? Olvastam h mi is az, de még mindig homály van bennem.
Igy hogy néhanéha próbálgatok 1-2 romot, azon felül mennyire járnék jól s-offal? Gyorsabb lenne a teló? -
szegto
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy mennyire veszélyes művelet ez a Clockworkmod csere?
Gondolok itt arra, hogy elb*szhatja a telóm, ha vmi probléma lép fel?
Vagy vissza tudom állítani az eredetit?
Most nekem a 2.5.x.x van fent, de gondoltam rá h lecserélem a Clockworkmod Recovery 3.0.0.5 -re.
Ha lecserélem, ugyan ugy fog menni minden rom ami eddig az előző Clockwork-el ment?
Valamint a ROM Manager-ből gond nélkül kellene tudnom cserélni?Köszi a választ.
-
szegto
senior tag
-
szegto
senior tag
Üdv.
Felraktam egy romot. Állítgatom itt be a dolgokat, szinkronizálgat és hasonlók.
A naptárban nem jelenik meg a kiválasztható naptáraknál a facebook, csak a gmail és a pc sync.
Valaki tudna segíteni, hogy mit tegyek? Előző romoknál megjelent mindig valahogy, bár azoknál se egyből, talán akkor mikor beléptem facebook-ra..... de most semmi.
Köszi a választ -
szegto
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy a PZoley oldalán a 6.0-ás verziójához írt A2SD++ scriptje csak ahhoz a rom-hoz jó, vagy felhasználhatom más rom-hoz is?
Köszi a választ. -
szegto
senior tag
Üdv.
RCMix HD 3.5 ROM van most fent nálam.
Érdemes cserélni az uj Leedroid 3-ra? Van valami átütő különbség pl gyorsaságban vagy vmi másban a 2.3.3-ban?
Próbáltam az új Sense-t, dehát a kamera hiánya kizáró ok.
Köszi a választ.Ui.: Azért is kérdezem, mert ha csak verziószám újabb és nagyobb, működésben ugyan olyan, nem bajlódok vele.
-
szegto
senior tag
Az mitől függ, hogy egy rom-nál mennyi a szabad hely?
Felraktam az előbb említett rom-ot ([link]), azon 45 mb..... a többi A2SD romnál meg ~120-140mb rombtól függően.
Vagy hogy van ez?
Sorry ha láma vagyok. -
szegto
senior tag
Ezt próbálta már vki?
[link]Itt azt irja hogy s off kell hozzá.
A2SD módszerrel (fat32+ext3) akkor ne is próbálkozzak s-off nélkül?
Bocs ha hülye kérdés de nemnagyon vágom még ezt az s-off -os dolgot. -
szegto
senior tag
Üdv.
Felraktam a Go Lanchert.
Valahogy el tudom érni a htc-s widgeteket?
Nyomok egy menü gombot a főképernyőn, de csak androidos widgetet látok. -
szegto
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy csak nálam sz*rakodik a Market?
RCMix 3.5-ös rom van fent, aztán mikor elinditom a Market-et, nagyon soxor rá kell nyomnom a Retry gombra mire bejön valami.
Mintha valami hálózati para lenne és nem jönne adat. Mikor elkezd tölteni akkor is tök lassan tölti le a programokat.
Már üritettem a gyorstárat is, de semmi változás.Már néha azon gondolkozok h visszarakom a gyári RUU-t aztán hagyom az egész rom telepithetéseket mert minden rom-nál van vmi gigsz.
A gyári rom stabilabb mint ezek a moddolt romok? Már elfelejtettem.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Érdekelne, hogy hogyan tudok a Desire-re gyári romot visszatenni?
Azt tudom hogy RUU, de van belőle jónéhány... melyik kell nekem?
Itt néztem:
[link]Valamint ha visszateszem, akkor a majdani hivatalos frissitések elérhetőek lesznek vagy UNROOT-olnom is kell ahhoz?
Köszi a választ.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Ez a rom van fent most nálam:
RCMIxHD v3.5 ROT A2SD+Vhogy ki tudom kapcsolni, hogy a kezdő képernyő elforduljon?
Látom h ROT de gondoltam hátha...
Köszi -
szegto
senior tag
Erről van vmi vélemény?
RCMix S v03
Stabil vagy még inkább várjak 1-2 hónapot? -
szegto
senior tag
Valaki próbálta már ezt?
SenseGinger 1.0 - HTC Vision
http://www.villainrom.co.uk/forum/content.php/272-ROM-7-3-SenseGinger-1.0-HTC-Vision
Vagy ez csak Desire Z-re fog felmenni? -
szegto
senior tag
Hali.
A pzoley féle Ginger Villian V1.6 romban alapból benne van a képen látható HTC-s óra+időjárás? -
szegto
senior tag
Üdv.
Lenne 1-2 kérdésem.
Felraktam a SetCPU-t.
Kiválasztottam a Menü gomb-nál a Device Selection-t, majd ott az Autodetect speeds Recommended opciót.
Majd beállítottam a min órajelet 422Mhz-re.
Majd kilépek, majd ujra vissza a setCPU-ba, marad a 422.
Néhány óra mulva újra ránézek és visszaáll 384Mhz-re.
Ez miért van? Vagy nem jó opciót választok ki a Device selection-ben?
Valamint ha felhuzom a max órajelet kb +100Mhz-el, lehet vmi baja a telónak azon kivül h többet fogyaszt? Nem fog bekrepálni huzamosabb ideig magas órajelen használva?
Köszi a válaszokat. -
-
szegto
senior tag
válasz
racerx #24323 üzenetére
Mert ha a felajánlottakat szedem le, az nem lesz gáz, hogy nem az én framework-res.apk-val van csinálva a zip?
Egyébként RCMIxHD_v3.0_A2SD van fent.
Valamint az ott feltöltött zip-ekben nem nagyon tudom h mik vannak.
Nekem egy kör töltöttségjelző kellene amit kiválasztottam, mást nem is tettem bele. -
szegto
senior tag
Hi.
Csináltam UOT Kitchen-el egy zip-et.... feltöltöttem a framework-res.apk-t aztán megcsinálta a zip-et amit leszedtem,majd recovery-ből flasheltem, de most a HTC induló feliratnál mindig ujraindul... vagyis onnan nem nagyon tud tovább menni.
A zip-be töltöttségjelzőt, valamint windows slide effectet tettem bele, összesen 3 mega az egész zip.
Vki találkozott már hasonló problémával? -
szegto
senior tag
Mi a különbség a D2WE és az A2SD között azon kivül hogy e D2WE-nek 1-1,5 gb-ig irják az ajánlott partició méretét, az A2SD-nek pedig 0,5-1,5GB-ig?
Kell ez nekem vagy maradjak A2SD-nél? -
szegto
senior tag
Valaki tud valami megoldást, hogy USB kábellel csatlakoztatva a telót, lássa az Ext3 particiót a particionáló program?
Próbáltam ugy, hogy csak simán lemezmeghajtóként csatlakoztatom a telót, de csak a Fat32-es particiót látja a Win7.
EASEUS Partition Master Home Edition progival próbálom.
Valamint végig csináltam a telóhoz az Android USB Driver telepítést, de igy se látom csak a fat32-t....
Valamint ha Recoverybe lépek be és rádugom az usb kábelt, látom a fat32-es part-ot, de total commanderben nem tudok belelépni mert azt írja hogy nincs ilyen meghajtó... pedig az ikonja megjelenik.
Azt sejtem, hogy ha kártyaolvasóval csinálnám akkor látnám, de sajnos nincs nálam a laptopom. :S
Vki vmi ötlet? -
szegto
senior tag
Köszi a választ..
Végülis megoldódott, ugy hogy a google eseményeket kiiktattam, igy most már frankó a naptár.Kérdésem az lenne még, hogy a ROM típusok közül melyik lenne a leggyorsabb?
A2SD,Data2sd,Extended,Data2Extended++???
Most A2SD van fent, de néhanéha szaggat pl billentyű feloldáskor idő kell mig magához tér.
A fenti romok közül vmelyik kiküszöböli ezt a dolgot?
Memória kártya a gyári van benne, fogalmam sincs milyen.Pzoley HD-ROM-FN-V5.0/ V5.1-1.84.62.2-data2ext++ romján gondolkozok, de nemtom mennyire lenne gyorsabb.
vki irjon vmi okosat pls.Üdv
-
szegto
senior tag
Nemrég írtam, hogy a facebook-os események néhol 10szer is megjelennek a naptárban.
Olvasgattam neten, de nem nagyon találtam rá megoldást.
Ami feltünt, hogy a gmail-es cimemen ugyan igy megjelenik soxor 1-1 esemény, azonban nem nagyon tudom őket törölni, max egyenként, dehát az felejtős....
Áhh kész vagyok már hogy ennyire elbaszta a dolgokat vmi.... csak nem tudom hogy végülis mi kavarhatott be.... facebook, vmelyik rom,vagy gmail?
Aki azóta talált megoldást erre a problémára pls irjon akár pü-be is.
Vagy csak nálam van elb*szva vmi?
Köszi -
szegto
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék miért van az, hogy a naptárban a facebook-os események néhol 10szer is szerepelnek?
Pl egy esemény egy napon 10szer ismétlődik.
Erre van vmi megoldás?
Több rom-on is előfordult már ez.
Most HD rom van fent, már nem emléxem pontosan hogy melyik, de ez most egész jó működik, csak ez a naptáros dolog zavar kicsit.
Köszi a választ. -
szegto
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy tud e valaki Application protection-höz vagy ES Security manager-hez hasonló progit ami jól működik Desire-n.
A lényeg hogy az alkalmazások indításánál amikhez beállítom, kérjen jelszót.... pl üzenetek megtekintése stb....
A fent említett 2 is jó lenne, de csak akkor működik jól, ha a jelszóval védett program elindítása után a házikó billentyűvel lépek ki. Ha a vissza nyillal, akkor következő indításkor már nem kér jelszót.... tehát xart se ér.
Vagy kell vmi beállítás?
Köszi -
szegto
senior tag
Valaki tud vmi megbizható és gyors ROM-ot ami nem nagyon szaggat nyomkodás közben?
Most ez van fent:
ReflexTSenseHD_1.8_Sense_DHD_2.2_FRF91_A2SD+
Mikor feltettem frankó volt, gyors meg minden, de mostanság elkezdett szaggatni meg akadozni.
Vagy tegyek fel HD helyett sima rom-ot?
Már nem is emléxem milyen a sima rom, mostanság HD van egy ideje.
pZoley féle új HD rom milyen?
Vagy Leedroid 2.3d?
Valamint ezt a turbó modot hol lehet kapcsolhatni? Valamint mennyivel fogyaszt többet turbó moddal? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HP szerverek áron alul
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest