Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bögre
aktív tag
válasz
#16820480 #1323 üzenetére
Sajnos nem vagyok képben a lehetőségekkel Milestone-on... Desire: a tethering, market enabler, zseblámpa, app2sd és társai elfutnak így is, hogy csak a root van meg. Bár Paul már az 5.0.6 -os cyanogenmod -ot is feltette rá. Ha custom romot is fel lehet tenni, akkor mi hiányozhat még? Gondolom a nandroid backup/restore is elérhető recovery-linux.sh futtatása után. Igaz elég körülményes megoldás, de legalább van.
Milestone -on milyen korlátozás van? Kipróbálok(nék, ha megjönne végre) egy Nexust, de ha nem tudom megszokni az on screen billentyűzetet, lehet Milestone lesz helyette. -
Bögre
aktív tag
-
Bögre
aktív tag
válasz
JarrekStar #955 üzenetére
rezgő: home screen -en 'hangerő le' párszor. Ha nem mondtam újat és az egy gombos rezgőre váltást hiányolod, akkor sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest