-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
N4ri87 #32009 üzenetére
Hát ez sajnos ennyit bir.Én már nem izgatom magam e miatt, de a kalibrálás tényleg segít ideig óráig. Nekem ez a progi segített [link], ua mint a recoveryben a wipe. de csodát nem lehet várni.
Pl ma megyek a szigetre, s már előre rettegek, hogy hogy fogja kibirni a teló (pedig amit lehet kikapcsolok -2G only, szinkronizálás nincs, apn lelőve, sztem max. 700 ig engedem a frekit, screen off ban 128, stb.), fényképezgetni fogok vele, megtelefonálni max. De lehet h fofom magam, s elviszem a jó öreg K750-et.
A köv. telónál a használati idő lényeges szempont lesz (a napfényben is leolvasható kijelzőről nem is beszélve, mert ez a dézin botrányos)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest