- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Canon EOS DSLR topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook hibák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
#16820480 #124 üzenetére
Persze, nem kevés. De ha pont azt szeretnéd amit nem érhetsz el innen, akkor mit sem ér a 27000 alkalmazás.
És ugye ismerjük Murphy törvényét...
Meg engem zavarna, hogy kifizettetnek velem valamit, aztán "majd megoldjuk" a válasz rá jobb esetben. Nonszensz."DivX támogatás majd lesz", és fizetős progik elérése szintén "majd lesz".
Ez kb. olyan, mintha megvenném a Desire-t, és azt mondanám a boltban, mielőtt eljönnék, hogy "majd fizetem" mert a cég még nem utalta a pénzem.Egy apró különbség van. Ha ezt megteszem, azzal kimerítem a nagy értékű lopás bűntettét, esetleg ha meg akarnának állítani erőszakkal, akkor még a rablást is, míg ha a HTC ill. a Google csinálja ezt, az teljesen jogszerű. Leperkálod a nem kevés pénzt, és nem kapod meg 100%-ban azt, amiért fizettél. "Majd valamikor esetleg...Vagy nem". Hihetetlen hozzáállás mindenesetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest