- Milyen széket vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Hát, ha azt nézem, hogy a 07.29-én kiadott 10240 = "végleges" build is milyen félkész, 10-es topikban naponta mennyien panaszkodnak, akkor valóban nem készült el ez rendesen.... majd a novemberi, illetve tavaszi nagyobb frissítésekre (vsz = build ugrás) leszek nagyon kíváncsi.
De persze iskolakezdésre nyilván ki kellett lökni vmit...(#60) fordfairlane: mondjuk én azt nem értem, hol van itt nagy hátraarc?? Mert az lett volna az, ha végleg leszámolnak a modern felülettel desktopon. Ehelyett lett modern appos start menü, modern vezérlőpult =gépház, modern böngésző, modern fénykép és videó megjelenítő alkalmazás stb. Sőt még a számológép is modern app, a régi desktop változat is ki lett véve, ahogy néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest