Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
-
L3zl13
nagyúr
A harc közbeni lőszer craftolást kicsit eröltetettnek érzem.
Egyébbként tetszik a koncepció, de remélem, hogy az emberi oldalt nem hanyagolják el. Bármennyire is érdekes ez a robotdínókkal benépesített vadon, nem érezném kereknek a világot, ha kimaradnának belőle az emberi települések, törzsek, NPC-k. Illetve nagyin "olcsó" megoldásnak tartanám, ha ezek csak ellenségként, háttérsztoriként vagy futó látványelemként szerepelnének a játékban, és nem lenne lehetőség velük ennél váltpzatosabb interakcióba lépni. (Pl kereskedelem, településeken belüli mellék küldik...)
-
HurkaLES
tag
Na ilyenkor fáj a szívem egy ps4-ért.
-
myckey
veterán
Igen nagy kár, hogy konzol only.
Pont azokban a témákban mozog, amiket szeretek.
Köszi a videót.
-
davidsone
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz eddig nekem nagyon bejövős...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest