Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spr1nG
tag
Akkor lenne király, ha RAID0 tömbben használná a 4 kártyát és USB3 csatija lenne
http://www.spring-gas.hu
-
lorenzen
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #4 üzenetére
"4 X 8 Gb mSD = 24 giga,"
Nem egészen. Marad 4*8 GB-nak, hacsak össze nem fűzi a kártyákat.
Izgalmas lenne, ha RAID0-ban lehetne használ. Az "ócsó" kártyákkal nagyjából 20MB/s írás, és 30 valamennyi olvasási sebesség lenne elérhető.Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
Sas madár
őstag
Az usb-s kártyaolvasó kedvező ár esetén jó lehet a különböző otthon kallódó memória kártyák újrahasznosítására.
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
szuper-t
őstag
4 X 8 Gb mSD = 32 giga, -> 4 x 3500 huf = 14000 + a cucc. hm. elgondolkodtató.
-
Gery15
addikt
Szerintem elég jó ez az usb-s kártyaolvasó én is azt használom, nem kínlódok a fényképezővel.
HyperX
-
Surfym@n
senior tag
hűűű... ilyen cucc nekem is kell, jamaicai?
nincs is kétség kitől venném akkornéccernyócazhámickettő...
[ Szerkesztve ]
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
Apollyon
Korrektor
Az a pendrive úgy néz ki mint egy Lego építőelem. Régen sokat legóztam, biztos hasznát vettem volna.
Azért a külsőre jobban rágyúrhattak volna.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bigz
tag
Melyik DSLR megy microSD-vel? Ha van ilyen, akkor nem folytatom. Ha nincs akkor: Ha meg atalakitoval hasznalom (csajnak 400Dje van, ami még CF, tehat az eleve kilove), akkor a sebesseggel lesznek eroteljes gondok. Aki point and shoottal fotozik, annak enyhe overkill, jpg-vel megtolteni egy 4GBs kareszt kb azt jelenti, hogy mindenre losz, ami mozog meg ami nem, 64GB sztem egy ev alatt sem jon ossze. Ha pedig mar ugyis gepkozelben vagyok, akkor desktophoz ott a kabel, laptopon meg ott az SD olvaso. Szerintem fotozashoz ennek pont semmi ertelme.
Ahhoz viszont jo, hogy ne egybe vedd meg a 64GBos pendrive-ot, hanem folyamatosan bovitsd, ahogy kedved tartja.
[ Szerkesztve ]
I <3 Razer Mantis Control.
-
negyedes
addikt
válasz Mr.Csizmás #6 üzenetére
Havernak van egy ehez hasonlo cucca kb 5 eves kulsore pont igy nez ki.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
engusz
veterán
Jelenleg USB hubba illesztett pendrive-okra teszem ki a fontos adatok napi mentését, ám a most bemutatott PhotoFast Gm-5500X4 sokkal szimpatikusabb találmány! Korábban égen-földön kerestem hasonló megoldást.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
negyedes
addikt
Az a kartyaolvaso olyan gagyinak hat.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Mr.Csizmás
titán
4 X 8 Gb mSD = 24 giga, -> 4 x 3500 huf = 14000 + a cucc. hm. elgondolkodtató.
szerk.: esetleg úgy jó lenne, ha a fényképezőbe, meg ebbe is használnám. árban ua. lenne mint egy sima 32 gigás kb.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Fáraó
őstag
Nem rossz, praktikus, de egy kb. ár jól jönne.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
atike
nagyúr
Aki ilyen rengeteget fotóz annak szerintem van már rá bevett módszere a tárolásra... De amúgy nem rossz dolog.
-
Himym
senior tag
Hm ez a Pendrive egyáltalán nem hülyeég azoknak tutira jól jön akik rengeteget fotoznak és nincs kártya olvasójuk akk vesz egy ilyen pendrivet és kész. Találós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest