Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• phpmoli

tag

válasz Morden24 #22 üzenetére

nem gondolom, hogy ez igaz lenne, mert egyreszt azokkal a jatekokkal sokkal (sokkal.) kevesebben jatszottak, masreszt azokban a jatekokban sokkal kevesebb szoveg volt (press space to start, lives, high score)

en a magyar nyelv eroltetese (es billentyuzetkiosztasa.. ugye) ellen vagyok, de bizonyara ezzel az orszagban totalisan egyedul, hisz csak lehetne kapni us international billentyuzetet, ha tobben lennenk.. en kivanom a monokulturat, tetszik a gondolata, nem erdekel a tobbszinuseg, szerintem csak problemat okoz. dehat en programozo vagyok, aki igenyli a szabvanyokat, sot a nelkul nem tud letezni. ehhez hozzajarul az, hogy nem sokra tartom a magyar kulturat, szerintem a magyar zenek, filmek, konyvek nyugodtan elegethetoek (nem a kivetel szamit, hanem az atlag). reszemrol az euro utan johet a magyar nyelv megszuntetese mondjuk 2131-ben. en nem felek, hogy ha eltunik a kulturam, mar semennyire sem leszek egyedi, csak alkotni kell. szivunk, mert ez a Fold lakossaganak 2.5 ezreleket tesszuk ki, nem vagyunk piac.

johetnek a meggondolatlan, agyatlan, melymagyar kommentek. megszoktam.

• dark_hmz

tag

válasz Morden24 #22 üzenetére

Gothic 3 nem is szinkronos, mellesleg mi a baj a fordítással? Elejétől kezdve magyarul játszottam vele, szóval nem tudom milyen angolul, de szvsz nem volt rossz egyáltalán, nem volt az az érzésem olvasás közben, hogy úristen kik fordították ezt (más játékban volt rá példa, hmm STALKER : Clear Sky).

Új hozzászólás Aktív témák