Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wooper91

    tag

    Sziasztok!

    Kicsit off is meg nem is, már írtam a progi fórumjára, de ott csak azt a választ kaptam, hogy valszeg emui probléma, és próbáljam olyan fórumban, ahol ezzel foglalkoznak, így gondoltam, hátha volt már valakinek hasonló problémája. Bemásolom ide az ottani posztomat, mert nincs kedvem újra leírni...

    "Nemrég csatlakoztam a MiBand2-es bandához :D Azonnal rá is találtam az app-ra, és működött is egy darabig. Tegnap meg is írtam play-en a problémámat, amire Tibor szinte azonnal reagált is, de sajnos nem oldódott meg. Gondoltam keresek más fórumot, hátha össze tudunk hozni valamit. Bemásolom ide, is a szöveget, amit ott leírtam:
    "Van egy olyan problémám, hogy az alkalmazás, valamiért "elfelejti" hogy engedélyeztem neki az értesítésekhez való hozzáférést, és nem jelez a beérkező üzeneteknél. Feldobja az ablakot, hogy engedélyezzem, de ugye már be van kapcsolva. Ha kikapcsolom és vissza, akkor kb 10 percig működik, majd újra elfelejti. Bluetooth ki-be, újratelepítés, telefon újraindítás már megvolt. Honor 8 a készülék, a hazai legfrisebb OTA rommal. Ennek ellenére 5 csillag, mert még a free verzió is egy remekmű."

    Amire a válasz:
    "A telefon feladatkezelőben zárolni kell az applikációt, hogy az Android ne zárja be, mikor elhagyod. A telefon akkumulátor optimalizációnál pedig ki kell kapcsolni az optimalizációt erre az app-ra."

    De "sajnos" mind a 2 megtörtént már ez előtt, és ezzel együtt sem működik. Már az appban található opciótis bekapcsoltam, hogy mindig legyen ott az értesítési sávon, de az sem oldotta meg a problémát.
    Amikor nem kapok értesítést, és belépek az app-ba, ez a kép fogad: https://drive.google.com/open?id=0Bz4Fo ... UxORF9VeWM
    Annak ellenére, hogy az értesítés természetesen engedélyezve van.

    Teló: Honor 8, FRD-L09
    EMUI 5.0.1
    Android 7.0
    Miband: Firmware: V1.0.1.53
    MiFit verzió: 3.0.7"

    Szóval Honor 8 /w Mi Band 2, és a program amiről konkrétan szó lenne a Mibandage nevű, magyar fejlesztésű. Esetleg valaki?

Új hozzászólás Aktív témák