Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
Várjuk, ha lesz változás, akkor szerintem sokkal többen döntenek az Adblock kikapcsolása mellett, köztük én is és még lehet a támogatáson is elgondolkodok, bár oda jó lenne egy khmkhmhkhmkhkmkisebbárcsökkentésmkmkhmkhmkhmhmkmkh.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
CptAdamica
veterán
Lehet, hogy a motor és a kód szépül, épül, de a prémium rendszeren kívül nem történt semmi látványos. A design ugyan az, mobil oldal nem fejlődik, szerencsére van egy mobil app, ami megmenti kb a mobilos részleget.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
CptAdamica
veterán
válasz Graphics #128 üzenetére
Ezt talán a fejlesztési részleghez. A probléma annyi, hogy belépek mobilon, bejelentkezve maradok, eltelik egy kis idő, fél nap, lehalnak a SESSION-ok, majd ilyenkor ráfrissítve az oldalra a 404-es oldalra dob, a dobozokba temetkező macskára és nem újből a bejelentkezésre. Apróság, de baromi bosszantó.
-
CptAdamica
veterán
Pont ma írtam egy gondolatot ezzel kapcsolatban a támogatásos hírhez. Miért támogassak egy olyan oldalt, ráadásul évi 4700 Ft-al, ami egy abszolút bosszantó hibát nem tud kijavítani a mobil verzióban. Már többször jeleztem, de mindig az a válasz, hogy á már mobil verzióval nem foglalkozunk. Körül-belül 2 perc lenne az egész művelet és mobilomon nincs reklám szűrő. Semmit nem fejlődik igazán az oldal. Persze lehet írni, hogy a reklámszűrők miatt, de sajnos ez nem egy újonnan megjelent probléma.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest