- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dealerman
aktív tag
3,87-en is vért izzad GTA V. alatt,és hiába úgy néz ki,hogy "kihajcsa" egyes emberek szerint,egy i5 2500 alapórajelen sem megy 70%-ék fölé.úgy,hogy sokkal több fps lesz Ez látható a nemrég linkelt videóban is,DUPLA sőt néha 3x-os a frame rate szám a 6100 javára,amilyen szintet egy sandy i5 majdnem hoz
ha alapul vesszük ,hogy tudja a 4300-as szintet,itt csak 80%-al erősebb kb egy 2500K,amit ugyebár 15%-nak is lehet mondani
Téma lezárva részemről,napestig lehetne vitatkozni,de fölösleges a tények mindent elárulnak
[ Szerkesztve ]
underground techno will never die
-
dealerman
aktív tag
így van azért kerül 5-6 ezerbe egy régi xeon és azért 25-30-ba egy sandy i5 mert ugyan azt tudják ,és aki megveszi a drágábbat az egy palimadár,és a régi xeon kihajt egy mai 60 ezres vga-t is,de ha meghúzzátok rendes hűtővel ami nektek van,(mert Én úgy hűtöttem,hogy fújtam rá számból a levegőt) akkor akár még egy 1080-at is megpörget .............................
Annyit röhögök ezen a topikon,öröm olvasni nap,mint nap,egyébként tényleg köszi a tesztet,de ha lenne lehetőséged 8gb-al lefuttatni ezeket,nagyon megnézném a grafokat,őrülten sokat javulna a min fps az tuti
-
dealerman
aktív tag
válasz joysefke #335 üzenetére
szakértőkkel állunk szemben,vigyázat nagyon felhígult már ez az oldal is sajnos,olyanok szólnak hozzá akik "kispistától" hallottak valami kamu szöveget
nézzétek meg már véletlenül nem árulnak 3-4 ezer forintos xeont ? ha igen akkor küldjetek mindenkit oda aki 2. gen-es core i cpu-t vennének,mert jobban járnak a régivel
[ Szerkesztve ]
-
dealerman
aktív tag
Mutassatok már akkor grafikonokat vagy videót ahol látható,hogy i5 szinten van,nem is tudom akkor miért van 1155-ha ezek a xeonok hozzák azt a szintet,senki se mondta,hogy nem használható és nem is nézem le,nekem is volt,de egy 7770-et nem tudott rendesen kihajtani,min és max fps-be nem lehet összehasonlítani egy sandy-vel ! Attól mert 99%-on hajtja a kártyát,nézni kellene azt is,hogy sok játékban a xeon már a lelkét kiköpte ezért,és akkor hullik be az fps...........
Végül is az Ivy se sokkal erősebb a sandy-nél szóval,valószínű ha jobban megrántjátok a xeon-t az a szint is hozható Nem is tudom akkor IPC-ben mit fejlődhetett az intel..............
-
dealerman
aktív tag
válasz Forest48 #284 üzenetére
"Teljesítményben egy i5 2500-ra ráver úgy 15%-ot." what ? az első generációs i5-re meg 30-at ? akkor legyen szíves mindenki visszaállni 775/771-re
Volt l5420-am 3,2-őn járatva,és most 2500K de ez a sandy alapórajelen is,megeszi reggelire azokat a xeonokat,rakjál fel egy Project Cars-t pl és nézd meg,hogy vért izzad,majdnem 100-on pörög mind a 4 mag !
Ettől függetlenül Én is szerettem azt a xeon-t mert fillérekből megvolt,de ma már nagyon gyengus
-
dealerman
aktív tag
igen akkor jutott eszembe mikor már nem tudtam szerkeszteni,hogy igen nekem 8gb-om volt akkor is,a mai napig,4 -el sose próbáltam,de így meg teljesen rossz képet mutat a teszt emiatt..........,egyébként se vesz már senki se szerintem 4-el ,belépő játékgépet se
-
dealerman
aktív tag
érdekesek azok a 2-8 min fps-ek
Celeron g1610 és egy G860 pentiummal hd7770/1080p semmilyen beállítással nem tapasztaltam ilyet GTA V. nél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- HP OEM NVIDIA GeForce RTX 3080
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest