Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
ááá... Kizárt hogy egy 12400f és egy 5600x között jelentős fogyasztásbéli különbség legyen, ha elnézzük a hatékonyságukat.
Én azért még a mérési metódusra is kíváncsi lennék, mert az avg. és max. értékek nekem azt súgják, hogy leolvasás alapján definiálták az avg.-t (ami azért pontatlan) és nem egy időszak energiafelhasználása alapján.
Másrészről hardveres mérés történt-e vagy szoftveres. Más oldalak alapján se a multi se a single energiahatékonyság nem igazolja azt, hogy gaming alatt ekkora legyen a különbség.
Persze ettől ez még egy feltételezés. De mivel a mérés metódusát is el lehet szarni, ezért tudni kellene azt, hogy miként mértek...Jevons paradox
-
nemadom-meg
csendes tag
Engem meg kb. nem érdekel, hogy hol a hiba. A saját 3600X-em megbízhatóan üzemel.
Azt biztosan merem állítani, hogy a nemzetközi fórumok tele vannak/voltak a hasonló/megegyező hibaleírásokkal.
Így az igazság valahol a kettő között (odaát) van."... Ha eszek, elálmosodok. Ha alszok, megéhezek..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Processzor felvásárlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest