Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
Dr. Akula #159 üzenetére
Volt ps4-m, most van xbox one-m, egyik sem hangos, egyik sem melegedett túl több óra játék után.
Ha megizzasztom az asztali gépet, akkor a 750+i5 egy kicsit hangosabb az alap ventikkel.Alienware:
Nagyon zsebbenyúlós, ha ps4 méretben akarja valaki összerakni azt a teljesítmény.
Hány konzol jön ki egy alienware gép árából?Amikor arról beszélgetünk, hogy mennyi az alsó költség határ pc-n, hogy elérjük a konzol szintet, az alienware, DTR, brand gép szavakat érdemes kerülni.
kovsol
Így van, ha az embernek kellenek az exkluzívak. Nekem is azért van csak+split screen miatt, de ez utóbbit elkezdték kihagyni a játékokból.
Én csak multiplatformra nem látom értelmét egy pc-t és konzolt is fenntartani. Elég az egyik ízlés szerint. Bár biztos van, aki másképpen gondolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Politika
- Elindult a Splitgate 2 nyílt bétája
- Riasztó topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest