Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- Házi hangfal építés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Jim Tonic #201 üzenetére
Höhö. Egyrészt próbálkozás. Ezért megcsinálni így az oprendszert... Másrészt a Surface szerintem meghal majd a fogyasztásnál.
Hát én sem mondanám, hogy átlátom az egészet. Nekem az a tapasztalatom, hogy sima notebookon kínszenvedés a Win8 a Win7-hez képest, és látom, hogy nagyon sokan vannak így. És a touchpad közelebb áll a touch screenhez, mint az egér, ebből azt gondolom, hogy asztali gépen sem lehet nagyobb élmény használni.
Hogy mit fognak szólni azok, akik hagyományos notebookot vagy desktopot vesznek, és Win8-cal kapják, jó kérdés. Nem tartom valószínűnek, hogy a touchscreen elterjed a sima notebookoknál, pláne nem az asztali gépeknél.
Eleve nem tudom, hogy ez a Metro felület a Microsoft szerint normál gépre is tökéletesen jó, vagy inkább arra számítanak, hogy ugyan kaotikus kissé ez a hibrid megoldás, de az érintőképernyők gyorsan elterjednek. A WinRT / Metro közös platformot hoz létre az asztali gépek és a tabletek közt, de hogy az x86 változatot miért "erőszakolták meg" ennyire UI szinten, az nem világos.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Torontóban ma elstartolt Worldwide Partner Conference rendezvényen bejelentették az új operációs rendszer kiadásának menetrendjét.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest